2777
2789
عنوان

زن یک مرد موفق و پولدار شدن چه سختی ها و مسئولیت هاییی داره⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 23 پست

شوهر من پولداره،  امااااااااااااا اکر فقط هزار تومن پول خرج کنم باید بش توضیح بدم اون هزار تومن باش چ گوهی خوردم،

ب شدت بد دل، اجازه تنها جایی رفتن ندارم..درکل ی روانیه افسرده شدم

مردهای موفق و پولدار هم خصوصیات اخلاقی مختلف دارند و همینطور اولویت های مختلف (یک نفر مثلا تحصیلات بالایی داره و از شما توقع داره در سطح خودش باشید و یک نفر دیگه نه و مثلا اولویت ظاهر همسرش هست یا هر دو یا اصلا هیچکدوم)

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بستگی به اخلاقش داره و اینکه خیانت نکنه و آروم و منطقی باشهبا این حساب عالیه

سلام گرانبها جان عکس هاتون رو دیدم 😍😍

ماشالا خیلی زیبایید😍😍😍

ببخشید شما دماغتون رو عمل کردید؟ 

خداوند بهترین ها را سر راهم قرار میده 🌿چونکه من لایق بهترین ها هستم 💜
سلام گرانبها جان عکس هاتون رو دیدم 😍😍ماشالا خیلی زیبایید😍😍😍ببخشید شما دماغتون رو عمل کردید؟

سلام به روی ماه تون عزیزم😍😍

ممنونم لطف دارید

نه تنها کاری که کردم میکروبلید ابروهام بود چند ماه قبل

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اگه خودتم چه خانوادگی چه شخصی سطح بالا یا سطح نسبتا خوب باشی خوبه غیر این این مردا فقط سرکوفت میزنند سر هر بحثی فقط باید بشینی توهین و سرکوفت بشنوی که من ادمت کردم خونه بابات پراید سوار بودی خونه بابات ۸۰ متره تو خونه بزرگ دیدی دور برداشتی و .‌‌..

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

بیشتر ببینید
سلام به روی ماه تون عزیزم😍😍ممنونم لطف داریدنه تنها کاری که کردم میکروبلید ابروهام بود چند ماه قبل

وای مهشید انقدر خوش تراش بود که فکر کردم عمل کردید😍😍😍😍

ماشاءالله واقعا زیبایید😘😍😍

خداوند بهترین ها را سر راهم قرار میده 🌿چونکه من لایق بهترین ها هستم 💜
وای مهشید انقدر خوش تراش بود که فکر کردم عمل کردید😍😍😍😍ماشاءالله واقعا زیبایید😘😍😍

البته دماغ من خوش عکس هستش😅

از نزدیک یه استخون روی دماغم برآمده شده 😁

ممنونم از نگاه زیباتون عزیزم🥰🥰🥰🥰🙏🙏🙏

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...