2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همینه 

فصل امتحانات کلا همه چی برای آدم لذت بهشه جز درس 

کار تو خونه میخوای روزی یک ساعت کار و 200 هزار تومان پول ، برنامه(( کانکت یار )) از بازار دانلود کن ، بدون هیچ اطلاعات و مدرکی و رایگان ، « اولین درآمد تو که برداشتی صلوات یادت نره » ، عزیزی که می‌پرسی برنامه چی هست اگه بازار یا مایکت جستجو کنی توضیح ش داده ، ولی به صورت کلی حدودا 2000-1000 تا شغل داره ، همه کاراش هم از خودشه یعنی مثل بقیه الکی معرفی ت نمیکنن که بگه برو فلان سایت این کار کن اینجوری نیست ، همه کارا از خودشه ، جزییات بیشتر نمیشه گفت چون بگم دست زیاد میشه ، اینو معرفی کردم چون رایگانه و شاید یکی بدرد ش بخوره و دعا کنه و اینم بگم این کار پول مفت نمیده باید مثل کار واقعی براش وقت بزاری فقط بدرد افراد با حوصله میخوره ، من خودم الان از پارسال هستم تونستم گوشی م عوض کنم ، حتی لپ تاپ هم باهاش گرفتم ، فقط به هوش و استعداد فرد هست .هوش مصنوعی هم که خیلی کار راحت کرده ، فقط جنم میخواد پول جمع کنین 

بیشتر ببینید

به این فکر کن الان نخونی بدبخت میشی(کلمه غیرمودبانه شو که عمق شو برسونه رو روم نمیشه بگم) و بعد کنکور تا دلت بخواد میتونی بخوابی ولی الان پای ایندت وسطه. روت میشه کسی ازت بپرسه چرا درصد هات اینجوری شد یا چرا قبول نشدی بگی چون خوابم میومد؟ دلیل قابل پذیرشیه؟

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

قهوه و انرژی زا بخور

جایی که درس میخونی رو عوض کن

بین هر پارت آهنگ بذار یکم تحرک داشته باش

غذای سنگین و لبنیات نخور

گشاد بازی درنیار

ديوانه‌تر از خويش كسى مى‌جستم،دستم بگرفتند و به دستم دادند🙌✨️

به این فکر کن الان نخونی بدبخت میشی(کلمه غیرمودبانه شو که عمق شو برسونه رو روم نمیشه بگم) و بعد کنکو ...

تا الان نهایی هارو گند زدم

فکر کنم هرچیم بخونم نیارم زیر ۴ هزار😑

کاربری دست دو نفره