2777
2789

چه ضدآفتابی خوبه برای زیر دو سال؟ چون بعضی از ضدافتابا برای بچه های بزرگ تر هست

ضدآفتاب مای خریدم زده بالای۳سال برای پسرم استفاده میکنم. ولی دخترم ۱سال ونیم هست

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

به نطرم اصلا استفاده نکن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نطرم اصلا استفاده نکن

چرا؟؟؟ هر روز بیرون تو آفتاب پسرم میبرم مهد و دوباره میرم دنبالش. پوستشون میسوزه

چرا؟؟؟ هر روز بیرون تو آفتاب پسرم میبرم مهد و دوباره میرم دنبالش. پوستشون میسوزه

یه مقدار افتاب برا پوست نیازه ویتامین دی  میسازه 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید
ضدآفتاب‌های مخصوص بچه‌ها که برای زیر دو سال مناسب باشن، معمولاً باید بدون عطر و مواد شیمیایی قوی باشن. ضدآفتاب‌های مینرال با SPF بالا مثل ضدآفتاب‌های کودکان برندهایی مثل "کدلی" یا "بابی براون" خوبن. این‌ها بافت نرم و لطیفی دارن و برای پوست حساس بچه‌ها مناسبن. از ضدآفتاب‌های مخصوص بچه‌ها که برای سن زیر دو سال طراحی شدن، استفاده کن عزیزم.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید
بچه که ضد آفتاب نمیخواد اونم زیر دو سال من والا دخترم ۱۲ سالشه نمیزنم براش، حالا سبزه م هست

اخه من هر روز یه مسیر دارم میرم و برمیگردم تو آفتاب. پسرم میبرم مهد، دخترمم میزارم تو کالسکه میبرم تو آفتابه

مرسی. داروخانه ها دارن؟ یا آنلاین باید خرید؟

نمیدونم والا

بپرس اگه نداشتن آنلاین خرید کن

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدین! لایک نکن جون هرکی دوست داری! نره غولا هم درخواست ندن.