بچه ها من مدتی هست عروسی کردم تو یه حیاطیم با مادرشوهر و خوبی رو به این زن تموم کردم ولی خب همه جا میشینه میگه عروسم بده از عروسم راضی نیستم و نمیدونم چه دردشه یعنی کارایی براش کردم دختراش نکردن بعد میشینه کل کوچه و در و همسایه رو پر میکنه که عروسم خوب نیست کلا اینجا هم روستاعه جزوی از شهر شده ولی همچنان قدیمی فکر میکنن یکی یه حرفی بزنه از هم محلی خودشون همه باور میکنن منو به چشم عروس بد میشناسن کل کوچه بعد غریب هم هستم حس خیلی بدی میگیرم اینجا میام بیرون همسایه با من تازگیا سلام و احوال پرسی سرد از پیرزن گرفته تا جووناشون بعد آدمای غریب کشی هستن و کلا نیش کنایه بزن هستن اینجایی که زندگی میکنیم یه مدتها باشگاه زده میرم باشگاه که تو خونه حوصلم سر نره تمام کوچه منو میشناسن عروس فلانی هستی با اینکه من کلا با اسنپ میرم میام و کسی رو ممیشناسم امروز من داشتم میگفتم به همسایه بغلی که اونم باشگاهه که چقدر من مربی رو دوست دارم عاشق استایل و تیپشم برمیگرده همسایه با تیکه میگه تو همسایه هاتو دوست داشته باش نمیخواد مربی رو دوست داشته باشی البته با خنده گفت ولی معنی دار تا حالا نه ارتباطی با این زن داشتم نه چیزی نه بدی کردم منم خشکم زد نکردم به جواب درست درمون بدم برگشتم گفتم من همرو دوست دارم و لبخند زدم و اومدم خونه آنقدر اعصابم خورده که چرا جواب ندادم کلا نمیدونم سر سنگین بشم با همه و حتی همسایه ها و سلام جدی بدم لبخند اینا نزنم دیگه چون رو بده آدم دیگه هیچی خودمو بگیرم باشگاه هم نمیتونم نرم و همشون زنا اونجا هستن هر روز رو در رو میشم میترسم حرف مادرشوهرم از نظر اونا تایید بشه موندم چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین میدونم تو چه شرایطی هستی اما مطمئن باش حتی بین خودشونم کسایی هستن ازت خوششون میاد و میدونن اینایی که بد میگن چطور ادمایی هستن قبلا همچین شرایطی بودم
منم مادر شوهرم میگفت عروسم بده بعد با همسایه ها مهربونم رفتار کردم با احترام کامل و لبخند همیشه میزنم حالشون میپرسم یا میگم چه خوشگل شدید امروز ماشاالله بعد حرفاشون محکم مثل راز نگه میدارم بعد یه روز همسایه ها به مادر شوهرم گفتن عروست ماشاالله چقدر خوبه خانمه خدا حفظش کنه مادر شوهرم حسود برداشت گفت من خوبم عروسم خوبه منم گفتم هنوز والله مادر شوهر خوب رو زمین ندیدیم