2777
2789
عبا مجلسی بلند تا مچ پا از اینایی که رنگای قشنگ و سنگ دوزی و... دارهارایش خیلی خیلی کم روسری مدلی م ...

خیلی عالی میشه. اگه بخوایم چادر بپوشیم؟ چه‌چادری و چه جنسی بپوشیم؟ و زیرش چی بپوشیم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط با حجاب ارایش زیاد نکن خیلی زشت میشه چهره با حجاب و آرایش زیاد

نه آرایش هم اگه باشه خیلی خیلی ملایم. اگه بخوام چادر بپوشم، بنظرتون چه چادر و جنسی بپوشم؟ زیرش چی بپوشم؟

خیلی عالی میشه. اگه بخوایم چادر بپوشیم؟ چه‌چادری و چه جنسی بپوشیم؟ و زیرش چی بپوشیم؟

چادر مشکی اگه بخوای مدلای سنگ دوزی شده عالین

یه مدل چادر رنگی هم هست تو اینستا میفروشن اسمش چادر خواستگاریه 

اونا هم مجلسی هستن

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

محجبه و چادری ام هیچ وقت آرایش نمیکنم حتی تو عروسی هافقط برا عروسی دخترعمم آرایش کردم بعدش بشدددت پ ...

چرا پشیمون شدید؟ خیلی ارایش کردید؟ اگه بخواید چنین عروسی مختلطی، چه چادر و لباسی میپوشید؟

آره درست میکنیم و کمی هم خراب میشه زیر چادراین قسمتش مزخرفترین قسمتشه😂هم ضایع دیده میشه زیر چادر هم ...

توی ماشین هم تا بریم تالار، چادر سرمونه، ممکنه موهامون‌کمی نامرتب بشه. بعدش میشه تو تالار مرتبش کرد

کت و دامن خیلی شیک و پوشیده با جوراب شلواری مجلسی براق ضخیم با یه روسری شکیل و کیف و کفش ست .آرایش خ ...

چه خوب نوشتید. بنظرتون‌اگه بخوام چادر بپوشم برای حجاب کاملم، چه جنس و رنگ چادری بپوشم و چه مدل؟ و زیرش چی بپوشم؟

اسی یه مانتو عبایی پوشیده با شال یا روسری ست(جنسش مهم نیست)و یه آرایش ملیح و کم رنگ که مشخص نباشه و فقط عیوب صورت رو بپوشونه .با یه کفش مجلسی که به مانتو بخوره برای مهمونهای نزدیک.و برای مهمونهای غریبه همون حجاب و تیپ قبلیت

اسی یه مانتو عبایی پوشیده با شال یا روسری ست(جنسش مهم نیست)و یه آرایش ملیح و کم رنگ که مشخص نباشه و ...

عالی. بخوایم چادر بپوشیم، چه جنس، رنگ و مدل چادری بپوشیم و زیر چی؟

عالی. بخوایم چادر بپوشیم، چه جنس، رنگ و مدل چادری بپوشیم و زیر چی؟

اینجا نتونستم بفرستم .ببین برو نت سرچ کن چادر مجلسی نگین دار مشکی کلی مدل برات میاره.انتخاب کن و زیرش هم یه مانتو یا تونیک و این چیزای مجلسی بپوش مثلا براق یا رنگی باشه و اینا.اگه برات نهم نیست که زیرش هرچی دلت خواست بپوش

اگر عروسی فرد خیلی نزدیک باشه چی؟ چرا نمیرن؟

چرا فک کنم یکبار عروسی یکی از نزدیکاشون مختلط بود 

عبا پوشیدن خانومه

درحد نیم ساعت نشستن 

شوهرش هم بیشتر دم در تالار بود 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
رنگ سبز و کرم برای روسری، کیف و کفش خیلی خوب بود. همچنین واسه مانتو و شلوار. کاملا بدون ارایش؟ حتی ک ...

اگه واقعا میخوای حجاب تو رعایت ت کنی عزیزم حتی همون کرمپودر و رژلب رو نزن آره عزیزم کاملا بدون آرایش 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
چرا پشیمون شدید؟ خیلی ارایش کردید؟ اگه بخواید چنین عروسی مختلطی، چه چادر و لباسی میپوشید؟

نه آرایشم زیاد نبود در حد یه رژو یه پنکک 

لباسمم کت شلوار بود البته مجلس مختلط نبود 

ولی کلا دوست داشتم یه پیراهن بلند مجلسی با یدونه روسری بپوشم و بدون آرایش....چون یه دختر رو دیدم اینجوری اومده بود خیلی جلوه قشنگی داشت 

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...تیکر ماهِ محرمه‌‌‌‌.........به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌