2777
2789
من همه جا چادر لبناني بيروتي ميپوشم ببين چادر هاي مجلسي هم هست ك كلي نگين داره و مدل داره ولي بنظرم ...

تو مهمونی ها ی ساده هم چادر میپوشید؟

خب البته شومیز و شلوار خوشگل میشه با چادر برای عروسی. دیگه چی پیشنهاد میدید؟ خیلی خوش سلیقه اید

اگر عروسی فرد خیلی نزدیکی باشه و مجبور باشیم، چی بپوشیم؟ چه چادری ؟ مجلسی یا مشکی؟ چه جور رفتار کنیم ...

این مورد دیگه نزدیک و دور برنمیداره

توضیح میدیم و نمی‌ریم 

بعدش هدیه رو می‌بریم خونه شون

عروسی معمولی اگه آرایشگاه برم با ماشین میرم تا تالار یا خونه 

یجوری که با آقایون برخورد نداشته باشه 

بیرون تا مراسم، چادر مشکی

تو مراسم هم وقتی داماد میاد چادر رنگی مجلسی

البته داماد های ما نمیان بین خانمها ،همون جلو میشینن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی برای راهنمایی ، چه‌ جور چادری بپوشم؟ مشکی؟ میشه با جنس کن کن پوشید؟ روسری هم ساتن بپوشم مدلدار ...

آره عزیزم چادر مشکی بپوش و ساده. کن کن فک کنم یکم سُر باشه من کریستال دارم همیشه راضیم ازش هم رنگ مشکیش مشکیه هم سُر نیست هم سبکه 

روسری هم هر جنسی که دوس داری اگه ساتن راحتی و سُر نمیخوره اذیت نمیشی گرمت نمیشه بپوش من خودم چون گرمم میشه همیشه روسری نخی میگیرم 

مانتو هم باید ببینی کدوم بهت بیشتر میاد اگه قدت بلند باشه فک کنم مانتو بلند بهت بیاد 

رنگم امسال سبز لجنی ترند شده بود خوشم اومد ازش 

مثلا میتونی کیف و مانتو و روسری و شلوار رنگ سبز و کرم بگیری بازم بستگی به خودت داره هرچی خودت دوس داری فرقی نداره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
من خودم خرید که میکنم خیلی دنبال این نیستم حتما همین جنس پیدا کنم ولی خب سعی میکنم یچیز قیمت مناسب ب ...

مهمتر از همه واسم حجابمه که کامل باشه. فکر کنم با چادر مشکی معمولی ولی مثلا جنس کن کن یا لمه خوب باشه برای عروسی؟ نظرتون چیه؟

مهمتر از همه واسم حجابمه که کامل باشه. فکر کنم با چادر مشکی معمولی ولی مثلا جنس کن کن یا لمه خوب باش ...

اگه باهاش راحتی و میتونی کامل حجابتو رعایت کنی خیلی خوبه ☺️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
این مورد دیگه نزدیک و دور برنمیدارهتوضیح میدیم و نمی‌ریم بعدش هدیه رو می‌بریم خونه شونعروسی معمولی ا ...

آفرین به این پرهیزگاری 👏🏻👏🏻 خیلی قشنگ نوشتید. کاش بشه انقدر روی حجاب حساس بود. تو عروسیهای جدا، چی بپوشیم، بنظرتون بهترین گزینه چیه ؟

اگر عروسی فرد خیلی نزدیک باشه چی؟ چرا نمیرن؟

عبا مجلسی بلند تا مچ پا از اینایی که رنگای قشنگ و سنگ دوزی و...  داره

ارایش خیلی خیلی کم 

روسری مدلی میبندم

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

این مورد دیگه نزدیک و دور برنمیدارهتوضیح میدیم و نمی‌ریم بعدش هدیه رو می‌بریم خونه شونعروسی معمولی ا ...

آرایشگاه که‌میرید، موهاتون رو درست میکنید، آخه با چادر خراب میشه؟ چه کار میشه کرد؟

محجبه و چادری ام هیچ وقت  آرایش نمیکنم حتی تو عروسی ها

فقط برا عروسی دخترعمم آرایش کردم بعدش بشدددت پشیمون شدم 

چادر و حجاب برا اینه که جلب توجه نامحرم نشه 

چادر با آرایش و رژ کاملا در تناقضه 

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...تیکر ماهِ محرمه‌‌‌‌.........به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

آره عزیزم چادر مشکی بپوش و ساده. کن کن فک کنم یکم سُر باشه من کریستال دارم همیشه راضیم ازش هم رنگ مش ...

عالی بود. نه کن کن ندا هست، یه برقی داره ولی سُر نیست و مجلسیه. فکر کنم خوب باشه. 

کت و دامن خیلی شیک و پوشیده با جوراب شلواری مجلسی براق ضخیم با یه روسری شکیل و کیف و کفش ست .آرایش خیلی خیلی ملایم.حجاب رعایت کنم از رنگ های خوب هم استفاده میکنم هم با حجاب باشم هم اراسته

آرایشگاه که‌میرید، موهاتون رو درست میکنید، آخه با چادر خراب میشه؟ چه کار میشه کرد؟

آره درست میکنیم و کمی هم خراب میشه زیر چادر

این قسمتش مزخرفترین قسمتشه😂

هم ضایع دیده میشه زیر چادر هم کمی خراب میشه 

اگه باهاش راحتی و میتونی کامل حجابتو رعایت کنی خیلی خوبه ☺️

رنگ سبز و کرم برای روسری، کیف و کفش خیلی خوب بود. همچنین واسه مانتو و شلوار. کاملا بدون ارایش؟ حتی کِرِم پودر و یه رژ لب خیلی ملایم؟