2777
2789
عنوان

دلیل این نگرانی ها چیه

361 بازدید | 24 پست

دیشب تو گوشی شوهرم دیدم تو اینیستا نه روز پیش در واکنش به استوری ش که الان نیست نوشته شوهرم که روحش شاد با این ایموجی اونم سه تا🥹

اون طرف هم یه دختر ارایش کرده و معلومه تو شهر ماست 

حالا پیج طرف هم بازه فالور زیاد داره 

دختره هم هیج جوابی لایکی نکرده 

شوهرم هم پاک نکرده پیامو 

من نمی تونم بگم چک کردم 

ولی ناراحت بودم ازش 

صبح تو خواب گفت نون بخرم یا نه 

داشت می رفت سرکار گفتم بله 

اونم رفت اومد موقع دادن نون میگه ببین تپش قلب گرفتم حرصی نگو بله بگو اره عزیزم جانم 

🤨خواستم بگم اره عزیزم جانم برای کسی ه که به دختر باز پیام تسلیت اونم با سه استیکر نده گفتم ولش کن اول صبح حوصله دعوا ندارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اخه به من که می رسه زورش میاد تایپ کنه سدا می فرسته برای اون سه تا استیکر فرستاده

ببخشید خندم گرفت

چند سالته

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یک پیام فوق العاده عادی 

انقدر گیر بدید به این شوهرای بیچاره انقدر همه چی و بزرگ کنید که آخر با خودش بگه بذار حداقل یکاری کنم یه جام نسوزه

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
من ۳۰

همین که پیام رو حذف نکرده یعنی منظوری نداشته گلم

شما هم حساسیتت رو کمتر کن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

والا منم یه آقا عکس همسر مرحومشو بذاره همچین استیکری میذارم براش 

بنده خدا قربون صدقه ش که نرفته قلب و بوسم نفرستاده 

حالا چک کن ببین بازم چیزی می‌ذاره یا نه ؟اینقدم الکی به شوهرتون حساس نشید عزیزم 

سلام 

من قبلا تا‌پیکاتو دیدم 

فکر میکنم برا همه چی دنبال بهانه ای 

مثلا از اول وسواس فکری داری الان میکی چون خیانت کرده وسواس شدم 

مثلا نمیخوای طلاق بگیری میگی بچه مو نداد قانون نذاشت ( چون بچه تا ۷ سال حضانتش با مادره 

یا مثلا میگی خواهر شوهرم با بچم بد رفتار میکنه فلانه 

جاری خوب رفتار میکنه فلانه 

اینا رو گفتم به خودت بیای 

تو ذهن خودت میدونی چند چندی 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام من قبلا تا‌پیکاتو دیدم فکر میکنم برا همه چی دنبال بهانه ای مثلا از اول وسواس فکری داری الان میک ...

نه من قبل اون وسواس نبودم اصلا 

در مورد بچه هم قانون های اینترنتی مهم نیست پاتو بذار دادگاه کی فهمی 

نه من قبل اون وسواس نبودم اصلا در مورد بچه هم قانون های اینترنتی مهم نیست پاتو بذار دادگاه کی فهمی

من قبلا بهت مشاوره دادم گلم 

گفتم وکیلم 

راهنماییت کردم 

هر روزم تو دادگاهم

یه ذره با خودت صادق باش

اینجا کسی نمیشناسه شما رو و همه از تعاریف شما حق و بهت میدن در حالی که اینطور نیست

من قبلا بهت مشاوره دادم گلم گفتم وکیلم راهنماییت کردم هر روزم تو دادگاهمیه ذره با خودت صادق باشاینجا ...

شما که هر روز دادگاهی خوب می دونی سه جلسه مشاوره که هست دوست نداشتن شوهر و شک به اون دلیل قطعی طلاق حساب نمیشه 

مخصوصا حق طلاق نداشته باشی 

طلاق نگیر 

برو جدا زندگی کن 

بهتر از هر روز عذاب کشیدن نیست 

یا اینکار 

یا سازش و شاد زندگی کردن 

اخه یبلا خیانت کرده منم وسواس گرفتم

اگر یکبار خیانت کرده و تصمیم گرفتی بمونی عزیزم برو مشاور تا کمکت کنه این شک و وسواس رو از زندگیت دور کنی 

وگرنه مطمئن باش اگر شوهرتم خیانت نکنه مجدد خودت دوباره زندگیت و خراب می کنی 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم