2777
2789

منم الان یک ماهه نگران پسرممم همش استرس وگریه

باور میکنی از استرس موهام میریزه دکتر تشخیص اتیسم خفیف داده دلم میخواد خودمو بکشم فقط🙃خدا کنه از سنجش قبول بشه واگرنه نابود میشم فردا میبرم سرم بزنم براش بمیرم براش۶سالشه هی میگه نزنین درد میاد خون میاد اما مجبوریم😭😭😭

🥰🥰🥰

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره فقط خونمون یکی بود

خون نباید یکی باشه؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

۵ ماه داروی تشنج مصرف میکنم یسره سردردم خیلیم فکر وخیال میکنم همش میگم چیکارکنم ازنظر تغذیه ای یاهرچ ...

اگر بخوای از نظر ژنتیکی برسی بشه باید آزمایش ژنتیک از بند ناف بچه بگیرن

بعد بیماری پسرم دکتر گفت آزمایش ژنتیک بدم من بعد دوسال آزمایش دادم که ناقل از آب دراومدم

کاش منم ازمایش ژنتیک میدادم نه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

من از ترس حرفایی بقیه دیگه هیچ‌جا نمی‌رم حتی عید نرفتیم در باز نکردم تا بیان تا میان شروع میکنن مسخر ...

خدا ازشون نگذره گیر چه حیوونایی افتادی تا الان به کسی فحش ندادم ولی واقعا اعصابم ریخت به هم آخه بچه ای که مثل فرشته س مسخره کردن داره ، برادر زاده ی منم مشکل تاخیر حرکتی داره هفت سالشه هنوز پوشکه نه میتونه حرف بزنه نه درست ارتباط برقرار کنه پسر منم همسنه باهاش خدا شاهده دلم نمیاد جلوشون در مورد درس و مدرسه ش چیزی بگم مگه اینکه خودشون سوال کنن موندم بعضی آدما چه وجدانی دارن آخه چجوریه انقد ذاتشون پلیده فقط خدا بهت صبر و قدرت بده عزیزم الهی بیماریه بچه ی خوشکلتون بهبود پیدا کنه 

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

اگر بخوای از نظر ژنتیکی برسی بشه باید آزمایش ژنتیک از بند ناف بچه بگیرن

الان میشه این آزمایش رو بدم ؟ سلفری میگن همینو؟

ای وایییییی الهییییی🥹🥹🥹🥹خدا شفاش بده خیلی سخته بچه ات مریض باشه و ذره ذره جلوت آب بشه

جیگرت هر لحظه میسوزه تو کاری ازت برنمیاد من بدن خودم داره کنار بچم آب میشه

هیچی از خدا بعید نیست😭

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔