2777
2789
اره بخدا که خیلی سخته مخصوصا برای من که ناقلم وشوهرم یه جوری رفتار میکنه انگار مثلا من از خدام بود ...

واقعا یه وقتاییی خدا بدترین کارو با بنده هاش میکنه .کاملا حالتو درک میکنم حق داری .ولی به خاطر پسرت مجبوری قوی باشی .هرکسی هم که با حرفاش حالتو بد میکنه بذار کنار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهیچ سونوی تشخیص ندادن گفتن بچت سالمه از همه لحاظ نه هیچ داروی استفاده نکردم

ای بابا چ دنیای عجیبیه 

پس چرا ناقل بودین 

باردارم من بنظرت چیکارمیتونم بکنم از نظر تغذیه هرچیزی ..

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

[QUOTE=379500287]تاپیکاتو نگاه کردم بلاخره فهمیدم مشکلش چیه منم همین مشکلو داره پسرم  یک هفته دیگه میشه ۶سالش پ ...[/QUOT

دلم خون شد از پیامت💔 الهی بحق دردانه امام حسین بچه شما و استارتر و همه بچه های دیگه شفا بگیرن و سلامت و سالم باشن🙏🙏🙏♥️♥️♥️

منم دارم چون دخترم x سالم جلوش گرفته تو بدنم به صورت مخفی هست بچهام که پسر بشن مبتلا میشن

چه عجیب .. اینو بعد بیماری پسرت باخبر شدی که این بیماریو خودتم داشتی یاقبلا هم میدونستی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

چند ماهته تو نگران نباش عزیزم انشاالله بچت سالمه گلم

۵ ماه داروی تشنج مصرف میکنم یسره سردردم خیلیم فکر وخیال میکنم همش میگم چیکارکنم ازنظر تغذیه ای یاهرچیزی ازمایشی اگه هس خ

چه عجیب .. اینو بعد بیماری پسرت باخبر شدی که این بیماریو خودتم داشتی یاقبلا هم میدونستی

بعد بیماری پسرم دکتر گفت آزمایش ژنتیک بدم من بعد دوسال آزمایش دادم که ناقل از آب دراومدم