2777
2789
نمیدونم عزیزم اگه دوست داری بده ولی داروی تشنج رو بچه تاثیر نداره ?

تواینترنت که عوارض زده ولی دکتر مغزواعصاب میگه نه اثر نداره فقط سپردم ب خدا .. هفته ۲۰ ام هنوز هیچ تکون و نبضی حس نکردم ولی سونوهای غربال رورفتم خوب بوده همه چی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبل تولد بچه ت نمیدونستی ناقلی؟‌که حداقل جلو تولد بچه رو بگیری؟ باردار نشی

نه دیگه نمیدونستم هیچ کس این بیماری تو فامیلم نداشته ،اگه میدونستم به نظرت طبیعی باردار میشدم

اونی که برای چیزی که خواست خداست زخم زبون میزنه و دل یه مادر درد کشیده رو میشکنه خدا ازش نمیگذره بخصوص اگه اون ادم خودش مادر باشه و بدونه با حرفاش چه اتیشی به دل مادر دیگه میزنه..ایشالا خدا به خودت ارامش و‌به پسرت شفا بده..توکلت به خودش باشه

عزیزم ببخشید که میپرسم چطور متوجه بیماری گلپسرت شد ی...علائمش چی بود

من بخاطر کف پای صافش بردمش دکتر اولش دکتره گفت سالمه بچت چیزیش نیست انعطاف پذیری بدنش زیاده پاش میزاره رو زمین صاف میشه بعد که خواستیم از مطبش بریم بیرون پسرم خواست از رو صندلی بلند بشه دستش گرفت صندلی بلند شد دکتره گفت خانم برگرد قیافش ریخت بهم از همون جا فهمیدم چیز خیلی بدیه تا مارو فرستاد آزمایشگاه ژنتیک آزمایش دادیم جوابش اومد دکتر ‌گفت پسرت دوشن داره

اونی که برای چیزی که خواست خداست زخم زبون میزنه و دل یه مادر درد کشیده رو میشکنه خدا ازش نمیگذره بخص ...

مممنونم عزیزم، اره کاش بفهمن آدم چقدر دلش میشکنه تیکه تیکه میشه ولی واقعا بعضی از مردم هستن قلب ندارن

من بخاطر کف پای صافش بردمش دکتر اولش دکتره گفت سالمه بچت چیزیش نیست انعطاف پذیری بدنش زیاده پاش میزا ...

خیلی دلم گرفت حقیقتا...واسه شفای گل پسرت از ته قلبم دعا میکنم

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی