2777
2789

شاید باورتون نشه ولی میگم 

ما بخاطر محبتای بی‌جای پدرم با ۹۰درصد فایل قطع رابطه ایم 

میدونید چرا ؟؟؟ 

چون بابام از همون اول انقد زیاد و بیجا به فک و فامیلای مصخرف خودش و مامانم محبت میکرد که هار میشدن ، پاچه خودشو میگرفتن 

مثلا یه عمه دارم شاید باورتون نشه تاحالا تو این ۲۸سال تاحالا نشده شام دعوتمون کنه خونشون 

در صورتی که پدرم خیلییی جاها به همین عمم ، شوهرمم لطف کرده محبت کرده ، خدا میدونه برادر و عموی شوهر عمم فوت کرد ، پدرم عمم و شوهرش و عروساشو بچه هاشو دعوت میکرد خونه ، براشون لباس میخرید ، از عزا درشون می‌آورد 

ولی اونا مارو دعوت نیمکردن 

اونوقت اون یکی عموم ۱۰سال باهاشون قهر بود تا اینکه پارسال باهم آشتی کردن ، عمم اونارو دعوت کرده بود مارو نه 

بخاطر اینکه دخترش تو کرونا ازدواج کرده بود ، به ما زنگ زده بود میگفت طاهره رو پاگشا کنید ،تو کرونا ، بابای منم زورش گرفت دعوت نکرد ، 

یا مثلا چه خوبی هایی که در حق خاله ها و دایی هام کرده بود ولی اون‌یکی شوهر خاله هام خودشونو می‌کشیدن کنار آخرش به بابای من بی احترامی کردن بابام باهاشون قطع رابطه کرد 

الانم انقد یکی از عمه هامو پررو کرده ، جلوش به من و مادرم توهین کرد هیچی نگفت 

با اینم من میخوام قطع رابطه کنم ، از دست بابام 

هرچیزی از شور در میاره 

من تو دوران عقدم 

احتمالا چند وقت دیگه عروسی بگیریم 

دیگه هیچکی نمونده از فک و فامیل ،دوتا از عمه هام هستن فقط با یه دوست خانوادگی 

پس من چه غلطی کنم 🥲

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عروسی همرو دعوت کن هرکی اومد خوش تومد نیومدنم نیان 

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود

اقوام شوهر منم تا زمانی که بهشون ساپورت میدادیم نوش جان میکردن ادم خوبی بودیم 

وقتی که تصمیم گرفتیم ساپورت ندیم شدیم ادم بده

و خودشون رو بیشتر پا دوست دارن چون میشینن پشت سر ما بد میگن که فلانی دیگه نیست بینمون و اینجوری خودشونو تسکین میدن

من نمیدونم این مردایی که دمبه خانواده ان چرا زن میگیرن پس اه 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید