2777
2789
عنوان

میخوام با ده پونزده میلیون یه سیسمونی ضروری بخرم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 36 پست
واسه ۳ ماهه اول لباس چیا بخرم

ببین عزیزم پتو دورپیچ بگیر

رامپر و کلا لباسایی که دکمه دارن راحتتری

لباسایی بگیر که سرشونش دکمه داره 

لباس سایر صفر هم یدونه دوتا بیشتر نخر

یه زیرانداز تعویض بگیر 70-80تومن

اینا حداقل چیزایی هست که لازم داری 👇

تشک و پتو

پتو دور پیچ

تشک تعویض

دستمال خشک کن پا

حوله 

شامپو و صابون

لیف 

ناخن گیر

حداقل دو بسته پوشک

لباس دو دست سایز صفر سه دست سایز یک

شیشه و پستونک

پماد پا

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پاییز

خب هوا سرده بعدشم که میفتین تو زمستون

برای بیمارستان لباس بگیر ولی به نظرم سرویس نگیر چون خیلی چیزای بیخودی توش داره همون جدا جدا بخری خیلی برات بصرفه تره و میتونی بیشتر تنوع بدی

من چون پسرم تو سونو درشت بود اصلا سایز ۰ نگرفتم از یک شروع کردم که البته کمی براش بزرگ بود ولی خب چون بچن عوض کردن راحتتره

بادی و شلوار و پیراهن روش رو حداقل باید ۶ دست داشته باشی چون بچه خیلی زود به زود لباسش رو کثیف میکنه

برای بیمارستان کلاه و دستکش و جوراب هم بگیر

سرهمی جواربدار خیلی زود براشون کوچیک میشه 

خواستی سرهمی بگیری بدون جوراب بگیر که بتونه حداقل دو ماه بپوشه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

پماد کالاندولا بگیر بجای این سودوکرم و...که گرونن

محصولات شست و شو فیروز

شیشه شیر و پستونک و..بی بی لند

اگه چرخ خیاطی داری تو خونه، میتونی بری پارچه بخری خودت یه سری تشک و بالشت و رو انداز و.....بدوزی واسش (خیلی اسونه)

کمد و ننو لازم دارم خیلی بنظر شما نگیرم

عزیزم جفتشو باید بگیری

خودت مدیریت کن دیگه

بدون کمد میخوای چکار کنی؟

بدون گهواره یا ننو چی؟

تخت که نمیگیری واسش لااقل ننو رو بگیر

اگه بدگریه شد چی؟اگه کولیکی شد چی؟ننو باید بگیری

شدن ک میشه ولی بجای گهواره مثلا پتو دشک رو زمین باید بزاریش یا لجای کالسکه و کریر باید بغلش کنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
خب هوا سرده بعدشم که میفتین تو زمستونبرای بیمارستان لباس بگیر ولی به نظرم سرویس نگیر چون خیلی چیزای ...

از این شورت عینکیا لازم میشه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

فقط لباس بگیر سایز صفر هم نگیر شاید بچه درشت باشه از هر سایز فقط بلوز تیشرت شلوار بگیر به تعداد سه تا البته اگه بچه تابستونی هست بلوز یه دونه کافیه واسه وقتایی که از حموم میاد یه دست هم بیرونی بگیر 

یه تشک 

یه پتو 

یه بالشت 

سرویس حوله که حوله و لیف و حوله صورت باشه 

سرویس حموم نخر فقط یه لگن و یه کاسه حمومی بقیش اضافیه

بقیش باشه اگه احتیاج داشتی بخر 

من اقتصادی خرید کردم ولی با اون حال پشه بند اضافی خریدم بچم زیر پشه بند نمیخوابید 

قنداق سوئیسی الکی بود 

پتو دورپیچ اضافی بود بچه من پاییزی بود بعدم که زود هوا سرد شد براش سرهمی پشمی خریده بودم پتو دورپیچ استفاده نشد

دستمال مرطوب استفاده نشد چون ما بچه رو هر بار بعد کار خرابی میشستیم 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیشتر ببینید