2777
2789

خودم ۶ دارم ۶ ۷ هم طلب دارم 

میخوام از همین حالا مستقل بشم نمیخوام بزارم خانوادم بخرن حتی یه جوراب 

همینکه که خرج مارو میدن شاید هم خرج دوا و دکتر بسه 

۱۰ تومنی هم دارم ولی خب خرج تحصیلم و...هم هست

طلا هم حیفم میاد بفروشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا اندازه دو ماهش لباس بخر 

بعضیا تا واسه سال بعدش هم لباس میخرن که به نظرم بیخوده.

تب سنج حتما بخر

شیشه شیر

زیرانداز تعویض

پتو تشک و بالشت

پتو دورپیچ

ناخن گیر

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

طلا حیفت نیاد افتاده باشه گوشه خونه به چه درد میخوره نگه داشتی که استفاده کنی دیگه

با پونزده تومن لباس و اسباب بازی و بهداشتی و اینارو میتونی بخری ولی تخت و کمد رو نه

نهایت بتونی یه گهواره بگیری با چنتا کشو برای لباسها

تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

عروسک اینا به درد بچه ی تازه بدنیا اومده نمیخوره پس بزا وقتی یکم بزرگ شد متناسب با سن بچه بخر .لباس هم همینطور .فقط در حد بدو تولد و دو سه ماه اول بگیر بعدش وقتی بزرگ شد براش بگیر.کالکسه اینارو هم بعد از یه سالگی میتونی بخری براش.

بهش میگن بیماری لاعلاج اوایل که تو شوک بودن منم اینو میگفتم، ولی الان اونو یه هدیه از سوی تو میدونم که مسیر زندگیم رو عوض کرد،من بهت ایمان داشتم ولی الان این ایمان تبدیل شده به ایمان و اعتماد، بدترین اتفاق هم بیفته راضیم ،ممنونم خدا جون هدیه ات خیلی با ارزش بود.

بیشتر ببینید
واسه ۳ ماهه اول لباس چیا بخرم

زمستون بدنیا میاد دیگه نه؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
طلا حیفت نیاد افتاده باشه گوشه خونه به چه درد میخوره نگه داشتی که استفاده کنی دیگهبا پونزده تومن لبا ...

خب بلاخره آینده هم هست منم دست تنها واسه هرچی بفروشم چی میمونه