2777
2789
عنوان

وای خدایا حالم خیلی بده🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 53 پست
از احساسات کاربرها سواستفاده کردید تو مقصری برای دیدن تایپکت دروغ نگو

وقتی نیان چ کنم؟ هان؟

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بیشتر ببینید
مرسی عزیزم ممنونم از راهنماییت من گاهی برای کمک اینجا تاپیک میزنم چون در دنیایی بیرون کسی نیست که به ...

من بهت درخواست دادم‌اگر دوست داشتی قبول کن

دخترمااا .‌کار خاصی هم ندارم فقط ازت خوش اومد

واقعا نمیگی بهشون چراا 🥺

‌‌‌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی نیان چ کنم؟ هان؟

تایپک بزن اولین نفر خودم جوابت درست میدم 

چیزهای سنگین هم صبح نخور 

با بسکویت که خشک هست صبح اولین چیر بخور که اسید معده کم بشه 

پنیر و مربا هم زیاد نخور صبحانه چون معده به هم می‌ریزه مثل بسکویت ترد بخور یا این جور بسکویت ها که خشکن حالت تهوع که کم شد بعد صبحانه بخور

من بهت درخواست دادم‌اگر دوست داشتی قبول کندخترمااا .‌کار خاصی هم ندارم فقط ازت خوش اومد واقعا نمیگی ...

هعی خواهر چی بگم🫠

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بیشتر ببینید
مرسی عزیزم ممنونم از راهنماییت من گاهی برای کمک اینجا تاپیک میزنم چون در دنیایی بیرون کسی نیست که به ...

هرچی ک هست سلامت باشه

میدونم درکت میکنم وقتی ادم احساس میکنه کسیو نداره و میاد اینجا کمک میخواد بعد بعضیا جای کمک توهین میکنن حالت بدتر میشه

هرچی خودت صلاح میدونی شاید ی چیزی هست ک ب خانوادت نمیخوای بگی اما اگر‌فکر میکنی خوشحال میشن و بهت کمک میکنن حتما بهشون بگو

خدا ب مادرشوهرتم سلامتی بده و امیدوارم ک همیشه خوب بمونه

آره دیگه یه دوسه ماهی طول میکشه

وای خدا صبرم بده😅

بیشتر ببینید
هرچی ک هست سلامت باشهمیدونم درکت میکنم وقتی ادم احساس میکنه کسیو نداره و میاد اینجا کمک میخواد بعد ب ...

اونا هیچ وقت من رو اونجوری که باید دوست نداشتن و به دردم نخوردن منم ازشون زده شدم دیگه دوستشون ندارم دیگه دوست ندارم هیچ کجای زندگیم حضورشون رو حس کنم خیلی همسرم رو اذیت کردن

بیشتر ببینید
تایپک بزن اولین نفر خودم جوابت درست میدم چیزهای سنگین هم صبح نخور با بسکویت که خشک هست صبح اولین چیر ...

ممنونم از راهنماییت🌹🩵

بیشتر ببینید
من بهت درخواست دادم‌اگر دوست داشتی قبول کندخترمااا .‌کار خاصی هم ندارم فقط ازت خوش اومد واقعا نمیگی ...

عزیزم قبول کردم🫂

بیشتر ببینید
وای خدا صبرم بده😅

برای من خیلی شدید نبود ولی از هفته ۸تا چهارماهگی طول کشید قرص میخوای بخوری سعی کن زیاد آب اینا بخوری چون یبوست میاره و برای خانم باردار خوب نیس سعی کن زنجبیل یکم بخوری تهوع رو بهتر میکنه

اونا هیچ وقت من رو اونجوری که باید دوست نداشتن و به دردم نخوردن منم ازشون زده شدم دیگه دوستشون ندارم ...

معمولا تو این سن آدم اینجوری میشه

سنت خیلی سن حساسیه

تو این سن بچه ها از پدرمادر بدشون میاد

حالا شما میگید ک همسرتونم اذیت کردن ولی خب بازم اگر‌تونستی دلتو باهاشون صاف کنی بهشون زودتر بگو

خودتم داری بچه دار میشی بخدا هیچ بچه ای نمیتونه یک ثانیه شب نخوابیدن خصوصا مادر رو جبران کنه هیچ بچه ای حتی اگر مادرتو کول کنی ببری مکه کربلا یا هرجای دیگه ای بازم خودت بهتر میدونی

امیدوارم دعای خیر پدرمادرت همیشه پشتت باشه

برای من خیلی شدید نبود ولی از هفته ۸تا چهارماهگی طول کشید قرص میخوای بخوری سعی کن زیاد آب اینا بخوری ...

وای گفتی یبوست الان چهار روزه خیلی ببخشید شرمنده یک روز یبوست هستم یک روز اس هال دارم شرمنده ببخشد البته قبلش چند روز کلا اس هال بود طبیعیه؟🤦

بیشتر ببینید
معمولا تو این سن آدم اینجوری میشهسنت خیلی سن حساسیهتو این سن بچه ها از پدرمادر بدشون میادحالا شما می ...

عزیزم میدونی اونا ن تنها همسرمو بلکه خودمو خیلی اذیت کردن سنم رو نبین به خداوندی خدا اینقدر سختی کشیدمه که خیلییی بیشتر از سنم میفهمم درک میکنم اونا همش سرشون توی زندگیم همش گیرا از آدم میگیرن ببینن کجا رفتی چرا رفتی با کی رفتی بیشترم همسرم رو اذیت میکنن 

تبیعیض قائل میشن برادرمو بیشتر ما میخوان اونا حتی حاضر نشدن برای یک هفته شیفتی که همسرم شبانه روز اونجا بود بیان پیشم که تنها نباشم آخه خونه مادرشوهرم اینا روستا هست خواهر کوچیکمو که ۱۲  سالشه فرستادن اون خودش اینقدر میترسید که نگو حتی یک شب مادرم یا پدرم نیومدن پیشمون بخوابن تازه این یک ذره ازش هست🙂

با این حال بازم میگی بخوامشون؟

بیشتر ببینید
عزیزم میدونی اونا ن تنها همسرمو بلکه خودمو خیلی اذیت کردن سنم رو نبین به خداوندی خدا اینقدر سختی کشی ...

من الان دو برابر شما سن دارم مامانم انقد زنگ میزنه بهم همش میگه کجایی چیکار میکنی منم ی وقتایی حرصم میگیره ولی میخوام بدونی ک این چیزی ک میگی مخصوص همه مادراست این خاصیتیه ک ی مادر داره همش گیر میده یا پدرم میاد ی چیزایی میگه مثلا میخواییم ی چیزی بگیریم‌من با کی زحمت شوهرمو راضی کردم ک بگیریم بعد بابام میاد میگه میخوای چیکار

حالا منم باید ازپدرمادرم بدم بیاد؟

درمورد خواهرت من پدرمادرتو درک میکنم اونا خواستن شما باخواهرت ک سنش بهت نزدیکتره راحت باشی خودم وقتی شب بابام میاد خونمون بمونه سختمه بازم خواهرم باشه یا مادرم باشه راحت ترم ولی مادرا خیلی نمیتونن بیان