2777
2789
عنوان

وای خدایا حالم خیلی بده🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 53 پست
عزیزم برو دکتر بهت قرص میده حالت تهوعت از بیندمیره.

آره باید برم

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابا و همانا نی نی خودی نشان داد😅

اوهوم ☺️ خدا حفظش کنه هم نی‌نی رو هم مامان کوچولوی نی نی رو🩷🌷

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷

بیشتر ببینید
خودت گفتی زده زیر گوشت آخه سرباز زندگی با مادرشوهر هجده سالگی حاملگی چ بگم خدا صبر بده و البته عقل

من گفتم زده زیر گوشم؟

به چشم پزشک مراجعه کن نوشتم مادرشوهرش زده زیر گوشش و عنوانم دروغین بوده که کسی بیاد تاپیکم شماها که فقط دنبال تاپیک خاله زنک بازی هستی 

درست صحبت کن بی ادب

@niniyar  

لطفا رسیدگی کنید خیلی بی ادب هستند

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بیشتر ببینید
اوهوم ☺️ خدا حفظش کنه هم نی‌نی رو هم مامان کوچولوی نی نی رو🩷🌷

ممنونم عزیزم تا باشه از شما مهربونا🩵 ن مثل این انتر خانم که توی تاپیک اینجوری میگه

بیشتر ببینید
کجای کاری خواهر من صبح صورتمو می‌شستم عوق میزدم چه برسه غذا🫤🤣

😂😂

برای خندیدن بهت حتما میرم جهنم😭

بیشتر ببینید
ممنونم عزیزم تا باشه از شما مهربونا🩵 ن مثل این انتر خانم که توی تاپیک اینجوری میگه

بیخیال خانمی هرکس یه نظری داره نادیده بگیر گلم😘

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷

بیشتر ببینید
بیخیال خانمی هرکس یه نظری داره نادیده بگیر گلم😘

🩵

بیشتر ببینید
سن کم حاملگی زود هنگام معده درد آخه کی تخم مرغ میخوره غذای ساده بخور مادرشوهرت هم بگو آدم باشه

تو دل ی زن حامله رو خالی نکنید لطفا دوست داشته باردار شده ب ماها ارتباطی نداره

ماها فقط میتونیم واسشون ارزوی سلامتی کنیم

تو دل ی زن حامله رو خالی نکنید لطفا دوست داشته باردار شده ب ماها ارتباطی ندارهماها فقط میتونیم واسشو ...

ممنون عزیزم بیخیال هستند انسان های که باخودت میگی اینا اصلا شعور و عقل دارن ولش کن

بیشتر ببینید
ممنون عزیزم بیخیال هستند انسان های که باخودت میگی اینا اصلا شعور و عقل دارن ولش کن

قربونت گلم‌امیدوارم حالت زودتر خوب شه دکتر برو قرص بهت بده تحت نظر باش بعضیا اینجورین از همون اول ویار دارن من‌خودم ب بوی نون تازه و بوی پیاز سرخ شده ویار داشتم و البته مرغ

هنوزم ی وقتایی بوی پیاز سرخ کرده اذیتم میکنه ۳_۴ساله از زایمانم‌میگذره  

انشاءالله ک بارداری خوبی داشته باشی و ب خوبی و خوشی کوچولوت بدنیا بیاد

فکرکنم بچت دختر باشه درسته؟

مامان کوچولوی سایت😍ایشالا دوتا تون سلامت باشیدحالت تهوع هم طبیعیه

ممنونم عزیزم چقدر مهربونیییی🥹🫂

بیشتر ببینید
قربونت گلم‌امیدوارم حالت زودتر خوب شه دکتر برو قرص بهت بده تحت نظر باش بعضیا اینجورین از همون اول وی ...

مرسی عزیزم ممنونم از راهنماییت من گاهی برای کمک اینجا تاپیک میزنم چون در دنیایی بیرون کسی نیست که بهش بگم مادرشوهرم هست خدا خیرش بده کمک میکنه ولی خانواده خودم هنوز نمیدونن شایدم اصلا بهشون نگم تا ۵ ماهگی خیلی سخته از ناچاری بیای اینجا کمک بخوای اونوقت کاربرای مثل این خانم اینقدر سرد برخورد میکنن و بخودشون اجازه توهین میدن🫠

نمیدونم هنوز🥹

بیشتر ببینید