2777
2789
عنوان

وای خدایا حالم خیلی بده🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 53 پست
من الان دو برابر شما سن دارم مامانم انقد زنگ میزنه بهم همش میگه کجایی چیکار میکنی منم ی وقتایی حرصم ...

عزیزم بین اینای که شما گفتی با مال من خیلی تفاوته شاید شما بگید هنوز بچه هست نمیدونه ولی آدم نمیتونه یکسری چیزارو بگه امیدوارم خانوادت همیشه بهترین بمونن برات🩵

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بیشتر ببینید
عزیزم بین اینای که شما گفتی با مال من خیلی تفاوته شاید شما بگید هنوز بچه هست نمیدونه ولی آدم نمیتونه ...

اگر نشستی این چیزارو داری بهم میگی پس حتما خیری درش بوده بیشتر بهش فکر کن

امیدوارم مهرتون ب دل هم بیفته

ممنونم گلم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره طبیعی عزیزم

ممنونم ببخشید🌹🩵

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بیشتر ببینید
یعنی حامله ای. یا از تخم مرغ بدت میاد ؟

ن خب میگم ۶ هفته و ۵ روزمه

بیشتر ببینید

سلام عزیزم 

مبارک باشه نی‌نی دار شدی انشاءالله به سلامتی این دوران بگذرونیم و بغلش کنی 😘🥰

به حرف مفت و چرته بعضی از کاربرام که میان میگن چرا تو سن کم ازدواج کردی و باردار شدی اصلا توجه نکن🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

سلام عزیزم مبارک باشه نی‌نی دار شدی انشاءالله به سلامتی این دوران بگذرونیم و بغلش کنی 😘🥰به حرف مفت ...

ممنون عزیزم 🫂🌹

انشالله ازت ممنونم🫂🩵

بله اینا با گفتن این حرفا فقط باعث میشن ما شخصیت شون رو بشناسیم☺️

بیشتر ببینید