2777
2789

اون هایی که کرد هستید…

این اهنگ عاشقانه است؟ یعنی چی معنیش؟ 

خوه م کرماشانی فارسی نیه زانم

وه زوان کوردی قه زات وه گیانم

گول وه نه وشه ی باخانمی

شه و چه رای دیوا خانمی

کرماشانیگم وه تور گریامه

وه و زولفه خاوه ت ئه سیر کریامه

پاهام زخم شده بود افتاده بودم زمین

براش تعریف کردم گفت خیلی باید مراقب باشی اخی فلان همین

یکی دوساعت بعد دیدم این پست اهنگ رو استوری کرده

منم فارس هستم کرد نیستم 

معنیش هم نمیدونم…

اگه میدونین بنظرتون برای من بوده؟

عاشقانس😍😍😍😍استاد ناصر رزازی خونده

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه گفت برای اون اتفاق ولی این اهنگ عاشقانس

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

بیشتر ببینید

خیلی زیاد حرف این پسرای زبون باز رو جدی نگیر .مخصوصا این پسرای کرد رو بس زبون میریزن و ااکی قربون صدقه میرن 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
خیلی زیاد حرف این پسرای زبون باز رو جدی نگیر .مخصوصا این پسرای کرد رو بس زبون میریزن و ااکی قربون صد ...

🫤🫤🫤🫤چیکار پسرامون داری 

بیشتر ببینید
معنی بیت اول شعر اینه. من کرمانشاهی هستم فارسی بلد نیستم به زبان کردی میگم دردت به جونم!

چه معنی قشنگی داره😍

خب…

بنظرت برای من بوده اون اهنگ؟🥲اینکه میگ به زبان کردی میگم دردت به جونم فلان…منم که افتاده بودم پاهام زخمی

دوساعت بعد این داستان این اهنگ رو استوری کرد

اصلا اینجوری نیست قوم کورد واقعا مردش مرده .حتی زناشون مردن دیگه مرد جای خود داره

مگه من گفتم مرد نیستن چی میگی شما .خودم یه تاپیک زدم در رابطه با غیرت کردها .

پسراشون زبون بازن زبون باز 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.