2777
2789

یه تعدادی میگن شب قبلش رابطه داشته باشید ب مثبت شدن ای وی اف کمک میکنه 

حقیقت داره؟

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دکتر من که ممنوع کرده بود از زمان پریود تا زمان انتقال 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بیشتر ببینید

ان شاءالله مامان میشی🥰😍😍🤩

تاکه رهبر کشور ما سید علیست😍🥹...کار دشمن زر زدن الکیست😎🥹🤌🚶...ایزی ایزی تامام تامام😎🤌💪❌️❌️آقایون تو تاپیک های من نظر ندن پست هامم ریپ‌نزنن❌️❌️❌️

با این همه هزینه و استرس از دکترت بپرس عزیزم به حرف خاله خانباجی نباش

از دکترم پرسیدم گفت رابطه مانعی نداره هرجوری خودت راحتی

ولی میترسم تاثیر منفی بذاره

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
شما تجربه ای وی اف دارید؟

نه مامانم داشت پارسال

و دکتر منع کرد کلا از پریود تا انتقال

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

از دکترم پرسیدم گفت رابطه مانعی نداره هرجوری خودت راحتیولی میترسم تاثیر منفی بذاره

بنظر من ریسک‌نکنید😊

تاکه رهبر کشور ما سید علیست😍🥹...کار دشمن زر زدن الکیست😎🥹🤌🚶...ایزی ایزی تامام تامام😎🤌💪❌️❌️آقایون تو تاپیک های من نظر ندن پست هامم ریپ‌نزنن❌️❌️❌️

از خود دکترت بپرس طبق حرف اون پیش برو

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

چیز به این مهمی رو دکتر نظر بده ریسک نکن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید