2777
2789
مشخصه

از کجا؟من همین حالاشم نمیتونم قومیت همسایه ی شمارو حدس بزنم

ولی همسایه ماهم همینطوره با این تفاوت که حتی خود زنه هم میپره بالا و پایین علاوه بر بچهاش

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

ی بچه ی ۶ ساله دارن از صبح شرپع میکنه دویدن تا دو شب هرچیم بهشون میگیم فایده نداره

عزیزم منم واحد چهارم بچهام بدوبدو میکنن خیلی خیلی تذکر میدم بازم کار خودشون میکنن،شاید هر چ بهش بگن آروم نگیره

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چ ربطی به قومیت داره‌‌‌ خود اون خانواده خیلی بی ملاحظه هستنتاحالا رفتین به خانواده بگید لطفا س ...

به خودشون بارها 

به مدیر ساختمون هم گفتیم 

بهشون گفتن 

انگار نه انگار 

فکر میکنن خونه ویلایی نشستن 

شما ضعف اعصاب دارید و احتمالا یا زیادی حساس وگرنه درک یه بچه دوساله سخت نیست اون پدر مادرم قطعا تذکر میدن ولی پای بچه رو نمیشه بست پاینده یه بند بچه راه نمیره که میگیرم ۶صبح تا ۲شب 

اتفاقا تو این سن طی روز زیاد میخوابن

قطعا شما زندگی آپارتمان نشینی مناسبتون نیست ویلایی بگیرید

یا آپارتمان طبقه آخر باشین 

عزیزم منم واحد چهارم بچهام بدوبدو میکنن خیلی خیلی تذکر میدم بازم کار خودشون میکنن،شاید هر چ بهش بگن ...

خب بخدا حق الناس داره 

من اهل نفرین نبودم ولی امروز دیگه به اهر رسیدم هرچی نفذین بود نثارشون کردم 

بالاخره پدر مادر باید بتونن بچه رو کنترل کنن 

منم اگه بچه نیوردم برا اینکه میدونم فعلا موقعیت تسلط روشو ندارم و اگه هیچوقت شرایط ادب و کنترلش برام جور نشه نمیارم 

چون بالاخره من بچه میارم بقیه که نباید بدبخت بشن 

به خودشون بارها به مدیر ساختمون هم گفتیم بهشون گفتن انگار نه انگار فکر میکنن خونه ویلایی نشستن

واقعا کسی ک شعور اپارتمان نشینی رو نداره نباید بره که اینجوری مزاحم بقیه شه

عزیزم شکابت کن ارامشت از همه چیز مهم تره

وقتی شکایت کنی هم میتونی به مامور بگی اسمی از شما نبره فقط تذکر بدن و بگن همسایه ها شاکی هستن از سر و صداشون 

عزیزم منم واحد چهارم بچهام بدوبدو میکنن خیلی خیلی تذکر میدم بازم کار خودشون میکنن،شاید هر چ بهش بگن ...

ببرید تو پارکینگ بازی کنن خودتونم نظارت کنید.دوچرخه براشون بگیریدتو پارکینگ و محوطه.

پارک ببرید

همسایه های ماخداروشکر بچه هاشونو توحیاطو پارکینگ میبرن 

دردم از یار است و درمان نیز هم
شما ضعف اعصاب دارید و احتمالا یا زیادی حساس وگرنه درک یه بچه دوساله سخت نیست اون پدر مادرم قطعا تذکر ...

۶ سالشه 

و بله یک بند میدوعه 

من ضعف اعصاب ندارم 

وسیله پرت میکنه 

محکم میپره 

همشم جیغ میکشه 

و نه پدر مادر اصلااا هیچی نمیگن 

و بله پدر مادر وظیفه دارن بچشون رو کنترل کنن 

قرار نیست کسی بچه بیاره بقیه رو ازار بده 

نمیتونه ادب کنه بچه نیاره 

بچه ی بی تربیت بدرد جی میخوره اخه

ببرید تو پارکینگ بازی کنن خودتونم نظارت کنید.دوچرخه براشون بگیریدتو پارکینگ و محوطه.پارک ببریدهمسایه ...

اینجا هوا گرم ک ببرم بیرون تذکر ک میدم ساکت میشن بعد یهو جوگیر میشن بعضی موقع میگن یادمون رفت ندویم

شما ضعف اعصاب دارید و احتمالا یا زیادی حساس وگرنه درک یه بچه دوساله سخت نیست اون پدر مادرم قطعا تذکر ...

عزیزم اینجوری نیست بعضیا واقعا بی فرهنگ و بی ملاحظه هستن

ما طبقه بالامون رو اجاره دادیم ۲ تا بچه دارن چندین ساله که هستن از وقتی بچه بودن تا الان ۶ صب بلند میشن سر و صدا میکنن تا وقتی بخوابن 

دیگ امسال به بابام گفتیم بسه دیگ یکی دیگه رو بیار

واقعا کسی ک شعور اپارتمان نشینی رو نداره نباید بره که اینجوری مزاحم بقیه شهعزیزم شکابت کن ارامشت از ...

بله اصلا صداشون تو کل ساختمون میاد 

بقیه هم شاکی بودن 

ب همسایه که داره بار میزنه بره گفت حوصله ی بحث ندارم 

خب ما شرایط جابجایی نداریم 

خیای سخته 

من الان اومدم پیش خانوادم انقدر که اذیت شدم 

بله اصلا صداشون تو کل ساختمون میاد بقیه هم شاکی بودن ب همسایه که داره بار میزنه بره گفت حوصله ی بحث ...

همین کاری که گفتم انجام بدید شکایت کنید ولی به مامور بگید میخواید مشخصاتتون مخفی بمونه یه وقت کینه ای چیزی نگیرن دیگه خودشون میدونن چیکار کنن🤌🏻

همین کاری که گفتم انجام بدید شکایت کنید ولی به مامور بگید میخواید مشخصاتتون مخفی بمونه یه وقت کینه ا ...

باید همینکارو کنم 

ولی خب قطعا میدونن ماییم چون بارها بهشون گفتیم 

ایشون که احتمالا حساسن خیلی ولی دلیل نمیشه بگید سروصدای بچه عادیه!! والا گناه  که نکردیم سروصدای بقیه رو تحمل کنیم. بچه شلوغه روزی دوبار  ببرش تو پارکینگو مشاعات انرژیش تخلیه شه.ببرش پارک مردم هم دوساعت ارامش داشته باشن

نمیتونه پس کل خونه رو فرش کنه یا تاتامی موکت دار کنه

دردم از یار است و درمان نیز هم