2777
2789

من با خودم رو راستم یه پسریو میخام که باباش پولدار باشه حمایتش کنه 

حالا با یکی آشنا شدم اینجوری که خودش میگه باباش پولداره ولی پول به این نمیده 

پدر مادر هر دو کارمند بودن و میگه که کلی زمین کشاورزی دارن

مثلا پسره بچه بوده از ده سالگی اینا حتی چایی میفروخته 

خودش الان لباس فروشی داره

ولی میگه بابام خسیسه بهم پول نمیدن به نظرتون دروغ میگه که باباش پولداره؟

چون اگه پولدار باشه صد در صد به پسرش که تنها پسرشه کمک میکنه

اصلا دیدین همچین آدمی که پولدار باشه خیلی پولدار باشه ولی به بچش پول نده

امان از این پول

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد دیدم

نمونش نامزدم،ولی اونقدر بیخیال نیستن درکل نسبت به نامزدم که پسر دومی هست کم توجه ترن 

پدرش هم فروشگاه زنجیره ای داره،هم معلم بازنشسته هستش مادرشم مدیر مدرسس خودشم میگه من داداشم ۲۱ سالش بود ماشین کاملا صفر زیر پاش بود،زن براش گرفتن بهترین امکانات نوبت من که رسید گفتن ساکت،و الان نامزدم خودش طفلی تنهایی داره تلاش میکنه فکر نمیکنمم پدرش اصلا کمکش کنه با چیزی که من میبینم،با پول خودش یه  ماشین گرفت بدهی داشت به جای اینکه از باباش بگیره اون رو فروخت که بدهی رو داد🤦🏻‍♀️

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

نه اتفاقا دروغ نمیگه

منم برام عجیب تا وقتی ازدواج کردم و خونوادش رو دیدم

پدرشوهرم خیلی پولداره ولی جونش در میاد واسه خرج کردن

میریم خونشون حتی دلش نمیاد یه لیوان چای بخوریم..

شوهرم منم طفلی از ۱۱ سالگی میرفته کار میکرده که چیزایی که میخواسته رو بگیره..

الان با ۶۰ سال سن هر روز خونشون جنگ و دعواعه سر چهارقرون 

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

به نظر شما دروغ میگه؟

نه از این بابت گفتم که صحبتتون فقط سر پولدار بودن طرف و باباشه

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
بیشتر ببینید
نه از این بابت گفتم که صحبتتون فقط سر پولدار بودن طرف و باباشه

خب ببین منطقی نگا کنی الان واقعا بدون حمایت پدر نمیشه ازدواج یا اینکه پسره دیگه خیلی زرنگ باشه که تو این دوره خیلی کمه دهه شصت و هفتادن که از نظر من اختلاف سنی زیاد میشه

رو راست باشیم با خودمون

زیاد دیدمنمونش نامزدم،ولی اونقدر بیخیال نیستن درکل نسبت به نامزدم که پسر دومی هست کم توجه ترن پدرش ه ...

من دارم میگم این تک فرزنده آخه مگه میشه یدونه بچه داشته باشی بفرتیش بره چایی بفروشه

خب وقتی حمایت نمیکنه بچه شو به چه درد میخوره

هیچی. دو بهم زنی و دخالت فقط.

ما میخوایم یه مجلس جمع و جور از پول خودمون بگیریم حتی نمیذاره..

کلا مریضن اینجور خونواده ها

هرچقدم پسره خوب باشه ولی خونواده بشدت مهمه ..باید فرار کرد از همچین ادمایی

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

خب ببین منطقی نگا کنی الان واقعا بدون حمایت پدر نمیشه ازدواج یا اینکه پسره دیگه خیلی زرنگ باشه که تو ...

بستگی داره دیدگاه چی باشه برای تشکیل زندگی

بیشتر ببینید