2777
2789
ایشون که احتمالا حساسن خیلی ولی دلیل نمیشه بگید سروصدای بچه عادیه!! والا گناه که نکردیم سروصدای بقی ...

سر و صدا نیست فقط محکم با دوتا پا میپره 

و محکم وسیله پرت میکنه رو زمین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واقعا همسایه بی ملاحظه داشتن مصیبته.خواهر شوهر منو هرسال از ساختمونا میندازن بیرون چون با دوتا بچه به شدت بی فرهنگه

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
۶ سالشه و بله یک بند میدوعه من ضعف اعصاب ندارم وسیله پرت میکنه محکم میپره همشم جیغ میکشه و نه پدر ما ...

باید باهم بسازید اون خانوده هم باید تا می تونن جلو سر وصدا رو بگیرن یک دونه بچه حتما تربیت نداره والا بچه تنها باشهدسرو صدا نداره ، والا ما بعد از ۲ سال مهمون داشتیم همسایمون برای ی شب صداش درومد 

واقعا همسایه بی ملاحظه داشتن مصیبته.خواهر شوهر منو هرسال از ساختمونا میندازن بیرون چون با دوتا بچه ب ...

خب چطوری میندازنش بیرون 

مثلا به صاحب خونه میگن ؟

۶ سالشه و بله یک بند میدوعه من ضعف اعصاب ندارم وسیله پرت میکنه محکم میپره همشم جیغ میکشه و نه پدر ما ...

نمی‌دونم اگه تا این حدهست احتمالا بچه مشکل داره پیش فعالی داره وگرنه بچه عادی انقد نمیتونه سروصدا کنه

بالاخره طی روز خواب درس تلویزیون ببینه سکوت هم برقرار میشه

ماهم ی احمق مث این بالاسرمونه البته اون  مستاجره من مالکم

ب صابخونه گفتم بلندش کن آزار ادیت داره گفت سالش بشه چشم بلندش میکنم

سالش شد دیدم تمدید کرد

ببین چنان دعوایی راه انداختم صابخونه رو و خودش رو شستم گداشتم کنار گفتم من میرم شکایت میکنم  در خونتو پلمپ میکنم ب هیکشی نتونی بدی ببین مستاجرش تعهد داد ک میخواد اینجا بشینه خفه خون بگیره

ک خداروشکر گرفت

بهش گفتم بچت تو راه پله ها بدویه درو وا میکنم میخابونم دهنش گفت توحق نداری گفتم ببین ازین ب بعد امتحانش مجانیه بقران دیگ بچه هاش مث موش میان میرن

باید باهم بسازید اون خانوده هم باید تا می تونن جلو سر وصدا رو بگیرن یک دونه بچه حتما تربیت نداره وال ...

همسایه شماهم از اونور بوم افتاده.کل سال سروصدا ندارید یه شبو باید تحمل کنن دیگه

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
سر و صدا نیست فقط محکم با دوتا پا میپره و محکم وسیله پرت میکنه رو زمین

میدونم چی میگی عزیزم.توهمه اپارتمانا یه بی ملاحظه پیدامیشه

همسایه ماهم همین بود.۳تا بچه داشت.بچش بدو میرفت تو اتاقا درارو میکوبید.یا اسباب بازیشو پرت میکرد یا میومد تو راهرو اسناسورو میزد همه طبقاتو میرفت

دردم از یار است و درمان نیز هم
باید باهم بسازید اون خانوده هم باید تا می تونن جلو سر وصدا رو بگیرن یک دونه بچه حتما تربیت نداره وال ...

ساختن یک ساعت در روز دو ساعت در روز نه از سر صبح تا دو شب 

رو سر ما میپره 

طبقه پایین ما ی صندلی بکشیم پریده طبقه بالا صدا صندلیتون اذیتم کرد 

حالا ما چقدر حواسمون هست بعضی اوقات یک ثانیه پیش میاد

ماهم ی احمق مث این بالاسرمونه البته اون مستاجره من مالکمب صابخونه گفتم بلندش کن آزار ادیت داره گفت ...

هاااااا به شمامیگن شیرزن.. بایدازحق دفاع کرد. این خانم میزنه بیرون ازخونه تاشب نمیشه که عه