2777
2789
خب چطوری میندازنش بیرون مثلا به صاحب خونه میگن ؟

باهم استشهاد مینویسن به بنگاهی میدن.بعضی جاها هم به صاحبخونه میگن الان ۱۵ساله هرسال یه جا رفته ازبس بی شخصیت وحق به جانبه

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایه شماهم از اونور بوم افتاده.کل سال سروصدا ندارید یه شبو باید تحمل کنن دیگه

نه والا ما دونفریم الا سروصدا نداریم پسر ۲۰ ساله داریم که شبا فقط تو خونس اونم بی صداس ، ما جارو برقی می خوام بکشم از ساعت ۱۱ صبح تا ۷ ، دیرتر و زودتر جارو روشن نمی کنم صدا اذیت نکنه 

عزیزم اینجوری نیست بعضیا واقعا بی فرهنگ و بی ملاحظه هستنما طبقه بالامون رو اجاره دادیم ۲ تا بچه دارن ...

بله قبول دارم ولی واقعا یسریاهم زیاد از حد حساسن

آپارتمان همه جور آدمی هست

ماهم ی احمق مث این بالاسرمونه البته اون مستاجره من مالکمب صابخونه گفتم بلندش کن آزار ادیت داره گفت ...

خب نگاه مشکل همینه که اینا از یک قبیله خاصین که کلاااا نمیشه باهاشون حرف بزنی 

نمیشه اینجا بگم 

ینی باید شانس بیاری چاقو در نیارن تیکه پارت کنن 

وگرنه تا الان هزار بار شکایت میکردم ازشون 

بله قبول دارم ولی واقعا یسریاهم زیاد از حد حساسنآپارتمان همه جور آدمی هست

خب من اون ی سری ادم نیستم 

اونا ی سری ادمن که نه خودشون ادب دارن نه بچشون 

فقط زاییدن و تمام 

هاااااا به شمامیگن شیرزن.. بایدازحق دفاع کرد. این خانم میزنه بیرون ازخونه تاشب نمیشه که عه

اره خواهر دوتا طبقه اینجا دارم بقیه مستاجرن رو بدی انگار مالکن اگ ببینی انقد داغونن ک نگو تا ۶ صب صداشون میومد ولی من میزنم ب اون درش همشونو نشوندم سرجاشون

اححححح خبرشون چطوفقط بلدن پس بندازن خوب پس تربیتش چی میشع

چون خودشون پراز کمبود وعقده ان توقع داری بچه شون چی از آب دربیاد.پسر ۸سالش فحشایی میده که آدم از خجالت آب میشه من چندساله باهاش قطع رابطه ام

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
خب من اون ی سری ادم نیستم اونا ی سری ادمن که نه خودشون ادب دارن نه بچشون فقط زاییدن و تمام

چی بگم  درسته معدود هستن منکر نمیشم

ولی تا بچه ندارید نمی‌تونید درک کنید خونه با بچه با بدون بچه خیلی فرق داره اصلا نمیشه به وقتایی اوضاع رو مدیریت کرد

معلومه خودت بچه داشتی درک می کردی که بچه ها از صبح تا شب می دون حرف گوش نمیدن کع! ذات بچه همینه!

خب پس خونه ویلایی بگیرن یا طبقه یک برن 

مردم چه گناهی کردن 

شاید کسی بخواد بخوابه 

شاید مریض احوال باشه 

پس انداختن هنر نیست ادب کردن مهمه 

بجه رو ببره پارک

تنبیه کنه وسیله پرت نکنه 

بچه هم نیست ۶ سال خرسیه برا خودش