17 سالمه تا حالا اصلاااا برام پیش نیومده کسی بهم پیشنهاد بده ..یا خاستگاری کنه اصلا ازم خوشش بیاد ...بخدا اصلا از اون دخترا نیستم از بچگی دنبال پسر و شوهر باشم ..اصلا از الان شوهر و دوست پسر نمیخام .فقط برام سواله چراااا هیچکسسسسسسس از من خوشش نمیاد ؟؟؟؟فقط خدا میدونه حالم چقد بد میشه ب این موضوع فک میکنم..قیافم از خیلی از دخترایی ک خاهان دارن بهتره ...استایلم عالیه ..خانوادم وضع مالیمون خداروشکر خوبه ..فقط میخام بفهمم مشکل از کجاست /؟؟؟؟ یه دخترایی رو میشناسم از لحاظ قیافه واقعا تعریفی ندارن ولی تو یه رابطه ی خیلی خفنن (خداروشکر ایشالا از اینم خوشبختتر بشن منظور من اینه اگ ب ظاهره اونا واقعا ظاهر خوبی ندارن ) چرا ؟من خودم نمیگم ول خیلی از قیافم تعریف میکنن حداقل اینو میدونم زشت نیستم.... خیلی برا یه دختر سخته این موضوع دردمو ب کی بگم ؟؟؟؟؟هرکی ازم میپرسه ب ازدواج فکر میکنی ؟میگم نه اصلا درحالیکه تو دلم میگم بدبخت کسی اصا تورو میخاد ک بهش فکر بکنی یا ن ؟؟؟ خیلی ناراحتم بغض گلومو خفه کرده الان میشه یکم باهام حرف بزنین؟؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .