2777
2789
عنوان

اوردن بچه دوم و سوم به هیچ عنوان شما رو شادتر نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 61 پست
چجوری نمیزارن؟ من شخصا دارم زندگی خودمو میکنم. کی نمیزاره؟

همین که این مقاله هارو منتشر میکنن بنظرم بسیار بی معنیه و سرک کشیدن توی زندگی دیگرانه

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
نظرشون برام مهم نیست چون من توی بطن زندگیم به وضوح دیدم که در این مورد نظرشون حداقل در مورد زندگی من ...

چون زندگی شما نادرذست بوده قرار نیست که زندگی کس دیگه نادرست باشه این جانب شماست نه بنده !

من شخصا تمایل دارم زندگی مو براساس روانشناسی و روانشناختی پیش ببرم نه احساسات ..

که بچم تنها بمونه و یا هم خدایی نکرده بزرگ شد من تنها میمونم 

🩰🌞🐰دارای یک حاجت کوچیک دعا کن:)

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون زندگی شما نادرذست بوده قرار نیست که زندگی کس دیگه نادرست باشه این جانب شماست نه بنده !من شخصا تم ...

من کاری ندارم شما چی دوست دارید یا ندارید 

چون به من مربوط نیست

اما عنوان تاپیکتون همه رو مخاطب قرار داد!

متاسفانه دلیل پیشرفت نکردن خیلی خانم ها اینه که چون خلاف چیزی کردن الان اینو میشنون میخان بگن که وای ...

خودتو خسته نکن این خانوم ها نمیدونن باهربار زایمان چ بلایی سر بدنشون میارن اگر میدونستن همون ی بچه روهم نمیوردن

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

همین که این مقاله هارو منتشر میکنن بنظرم بسیار بی معنیه و سرک کشیدن توی زندگی دیگرانه

عزیزم چرا گارد میگیرید هدف از اینجور مقاله ها اگاه کردن مردمه اصلا جهنم از بُعد روانشناسی این موضوع 

میدونید باهربار بارداری و زایمان و شیردهی چ بلایی سربدن میاد ؟ 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

عزیزم چرا گارد میگیرید هدف از اینجور مقاله ها اگاه کردن مردمه اصلا جهنم از بُعد روانشناسی این موضوع ...

من گاردی ندارم و بر اساس زندگی خودم نظر دادم

و اصلا اعتقادی به گفته هاتون ندارم

و عقیده م بر اینه که خیلی ها من جمله خودم معادلات دیگه ای از مادرشدن رو در نظر داریم!