2777
2789
عنوان

کیا با متاهلی تنها تر شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 54 پست

من با ازدواج خیلی تنها شدم ..خیلییی

معذرت می‌خوام گاهی وقتا اینقدر تو فکر اونی ک دوستش داشتم میرم و گریه میکنم دایم به فکرشم..

من سنتی ازدواج کردم خیلیی سنتی 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با ازدواج خیلی تنها شدم ..خیلیییمعذرت می‌خوام گاهی وقتا اینقدر تو فکر اونی ک دوستش داشتم میرم و گ ...

من حتی اگه با اونی که پولدار بود دوسش نداشتم هم ازدواج میکردم در این حد تنها نبودم 

دقیقا انگار زندگی منو تعریف کردی زندگی ای که باعشق شروع شد و بعدش رسید به خیانت و نفرت من دارم جدا م ...

من قید روابط جنسی مون رو خیلی وقته زدم همین روزا قید روابط عاطفی مون رو هم میزنم 

دقیقا منم رسیدم به نفرت 

[QUOTE=379243254]یه دختر 4 ماهه دارم [/QUOTEدیگه همون یکی کافیه تلاش کن برای پیشرفتت برای زندگی ات ف ...

خیلی تلاش کردم همه ی راه ها رو امتحان کردم برا درست شدن زندگیم خیلی تغییرات ایجاد کردم در خودم اما فایده نداره هیچی اونجور که من دوس دارم نمیشه