2777
2789
عنوان

کیا با متاهلی تنها تر شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم إن شاءالله که زندگیتون سر و سامون بگیره شما که میگید همه راه ها رو رفتید این راهم امتحان کنید عضو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا بشد خیلی از خانم تو کانال نتایج نوشتن که چقدر زندگیتون با شرکت در دوره همسرداری مومنانه که هزینه ش فقط ۲۰۰ هزار تومنه حالشون خوب شده اگه خواستید درخواست دوستی بدید لینکشو براتون بفرستم

بعد باز میگفتی کاش با اونی که دوسش داشتم ازدواج میکردم

الان ازدواج کردم تنهام چه فایده اون موقع حداقل خونه داشتم ماشین داشتم چند تا باغ داشتم کارتم پر پول بود هر کار دلم می‌خواست میکردم 

استارتر ..من ازدواجم برعکس شما بود ...ولی با این حال بازم داغونه زندگیم ...

یه ازدواج سنتی زیر نظر پدر ومادرم داشتم ..

شوهرمم دستش به دهنش میرسه

..ولی به شدت مغروره ..توی زندگی هم عشق و دوست داشتن  نمی‌فهمه...کاملا بی احساس و بی درکه ..

تنهای تنهام

استارتر ..من ازدواجم برعکس شما بود ...ولی با این حال بازم داغونه زندگیم ...یه ازدواج سنتی زیر نظر پد ...

آدمایی که خییلی توی عاطفه سردن یا توی فعالیت ها ، احتمالا مشکل مزاجی دارن که باید حل بشه 

تغذیه شون رو باید تغییر بدن

مرنج و مرنجان
سلام عزیزم إن شاءالله که زندگیتون سر و سامون بگیره شما که میگید همه راه ها رو رفتید این راهم امتحان ...

آره واقعا کلاسهاشون عالیه 

منم هرکسی رو ببینم پیشنهاد میدم ، دمت گرم عزیزم

مرنج و مرنجان
استارتر ..من ازدواجم برعکس شما بود ...ولی با این حال بازم داغونه زندگیم ...یه ازدواج سنتی زیر نظر پد ...

منو به عنوان شریک زندگی نمیدونه ..کاملا مستقل عمل میکنه و به جای منم نظر میده ...  منو از زندگی حذف کرده تقریبا..

خیلی مستبده ...اصلنم انتقادپذیر نیست