2777
2789

۲۰سالمه مثلااا مامانم هروز کتک بحث غر ک چرا اون رشته ای ک من میگم نمیخونی. چرا درس نمیخونی بری اون رشته 

حتی نمیزاره جورابی ک میخوام و بپوشم چه برسه بقیه چیا

نمیزاره برم بیرون با دوستی کسی اصلا دوست داشته باشم

بخندم بدش میاد

مو شونه کنم میگ چرا مو شونه کردی 

همش غر

پیش همه کوچیکم میکنه همههههههه پیش کسی نیس بمن حرف نزده باشه

خودشو خواهراش همیشه میگن کاش بمیری کاش میمیردی بمن 

زنگ میزنه با خاهراش هروز بگو بخند یک ساعت

ده دقیقه آخر اونا باز یچی میگن مامانم و میندازن جون من

بهش اهمیت نده به فکر خودت و آینده ات باش بدون با تلاش موفق میشی نیازی هم به اونا نداری 💙

خوبی حیوانات اینه که میدونی با چه حیوون کشنده ای طرفی ولی بدی بعضی آدما اینه که نمیدونی با چه نوع حیوونی طرفی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بهش اهمیت نده به فکر خودت و آینده ات باش بدون با تلاش موفق میشی نیازی هم به اونا نداری 💙

چه تلاشی هیچ امکاناتی ندارم نمیزاره هر رشته ام ک میخوام برم 🥲🥲

۲۱ سالمه همسرمو تازه از دست دادم دوتا بچم دارم بزرگ میکنم وضعیتت از من بدتر نیست به هرحال خیلی‌ها وض ...

بگردم

میدونم همه مشکل دارن میدونم ولی من دیگ نمیکشم واقعا نمیکشم پدرم ولمون کرده نه بچگی کردم ن جوونی هیچیییی همش تو حصرت و سختی همشش تو دعوا

واقعا من دیگ توان مشکل ندارم واقعا ندارم😔

چه تلاشی هیچ امکاناتی ندارم نمیزاره هر رشته ام ک میخوام برم 🥲🥲

کسایی بودن که هیچ امکاناتی نداشتن حتی مجبور بود برای اینکه دفتر بخره بره کار کنه واسه یه دفتر نه باباش نه مامانش نمیزاشتن درس بخونه همش با خواستگار هاش تهدیدش میکردن میگفتن شوهرت میدیم حتی یه بار پاش به خودکشی کشید ولی جلوشو گرفتم جوری تلاش کرد الان داخل بیمارستان واسه خودشم کار میکنه و مستقله و بهترینزندگی و داره

خوبی حیوانات اینه که میدونی با چه حیوون کشنده ای طرفی ولی بدی بعضی آدما اینه که نمیدونی با چه نوع حیوونی طرفی 

عزیزم نمیتونی بری شهر دیگه دانشگاه که بری  خوابگاه؟

لطفا لایک نکنیییییدددد     با تشکر         سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید

عزیزم زندگی هیچ آدمی بدون مشکلات نیست همین مشکلات و سختی‌ها آدم رو قوی تر می‌کنه میخواد بهت یاد بده به جای غصه و گریه راه حلی پیدا کنی و به نظرم با یه مشاور خوب حتما راجب این موضوع صحبت کن اگر نمیتونی بری مشاور سعی کن سر یه فرصت مناسب بشینی یه راه حلی واسه موضوع پیدا کنی الان بالغی عزیزم 

🧡

کسایی بودن که هیچ امکاناتی نداشتن حتی مجبور بود برای اینکه دفتر بخره بره کار کنه واسه یه دفتر نه باب ...

من خواستم برم کار گفتم مادر من بزار برم پول درسم و دربیارم نزاشت 

گفتم بزار میرم فلان رشته خیلی خوبه نزاشت

گفتم بزار این کارو کنم آینده داره نزاشت

نمیزاره نمیزارهههه

نمیزاره از خونه پامم بزارم بیرون😭

من چشم پی اونا نیست میگم بزار خودم الاش میکنم باز نمیزاره

عزیزم نمیتونی بری شهر دیگه دانشگاه که بری خوابگاه؟

اخه هر رشته ای نمیزاره میگ اون رشته ای ک من میگم فقط نیارم نمیزاره بخونم 

میگ دیگ ام نمیزارم پشت کنکور بمونی 

حتی ی خواستگار خوب دارم میگ اونم نمیزارم هرکی خودم بگم