2777
2789
عنوان

خانمای متاهل یه سوال راجب رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 78 پست
فاصلہ باعث سردی بین زنو شوھر میشہاصلا اجازہ ندید رابطہ دیر بہ دیر انجام بشہ چون واقعا سردی میارہ

بله همینه دقیقا 

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق دارب شک کنی ولی خب اینم درست نیس ازهم دورید

واقعا تقصیر من نیست اگ میخواست میتونست خون بگیره اونجا بریم ولی نمیخواد اون یه حرکتی نمیزنع

با سیاست رفتار کناینقدر بہ خودت برس و لباس خوب بپوش کہ ھمش بیوفتہ دنبالت تو خونہ بزار گاھی اون بیاد ...

چشم عزیزم مرسی از راهنماییت

چشم عزیزم مرسی از راهنماییت

فداتشم

عزیزم من خودم 10 سالہ ازدواج کردم با این سیاست ھمسرم تو مشتمہ 

غذا مورد علاقہ شو درست کن بہ خودت برس بزار خونہ مکان ارامش باشہ براش 

دیدی رفت تو حال خوابید برو پیشش بگو عزیزم منم میخوام پیش تو بخوابم بدون تو خوابم نمیبرہ ی کم چرب زبونی کن بکشونش سمت خودت

فکرای بدم نکن خیانتی در کار نیست عزیزم حتما بخاطر خستگیشہ

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
فداتشمعزیزم من خودم 10 سالہ ازدواج کردم با این سیاست ھمسرم تو مشتمہ غذا مورد علاقہ شو درست کن بہ خود ...

انشالله که اینطور باشه خودمم شدید افسرده شدم 

واقعا بعضی اثایون مریض هستن چرا درخواست میدی بی ناموس 😡

اومده اطلاعاتش بره بالا دیگه یاد بگیره نمیدونی مگه. خودشون اینطور میگن و یه سری از دوستان😐

نظر من صرفا برای استاتره با نظرم مخالفی، مهم نیست .به شما ربطی نداره که بخوای ریپلای بزنی بی شخصیتی اگه مخالف باشی و بخوای ریپلای کنی و دنبال بحث باشی

می‌خوام برم و برگردم ولی دهن مامانم و خاله ام رو نمیتونم ببندم اینثد میگن خطرناکه و فلان نمیزارن بر ...

زندگیت حیفه راحت ازدستش نده . همسرت به نبودنت عادت کرده محبتش کمترشده شایدبخاطرنبودنتم ناراحته باعث شده ازت سرد بشه این چجورزندگیه که زن وشوهر فقط آخرهفته همومیبینن .

کاربری دست دونفره