2777
2789
عنوان

خانمای متاهل یه سوال راجب رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 2009 بازدید | 78 پست
پس باهاش صحبت کنم نه

شاید تنها با صحبت درست نشه و نیاز به درمان داشته باشه ممکنه با دوتا قرص مشکل حل بشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکوک ک نه ولی همین دیگ ترجیح میده همش بره شیفت آخه بیمارستان هم هست یکم ته دلم خالی میشه راجب محیط ...

ببخشید ولی خب وقتی کل هفته نیسی معلومه مرد سرد میشه مرد زن میگیره ک کنارش باشه تو خونش باشه نه ک دکوری

شاید بخاطر همینا ازت دلگیره و سرد شده

ببخشید ولی خب وقتی کل هفته نیسی معلومه مرد سرد میشه مرد زن میگیره ک کنارش باشه تو خونش باشه نه ک دکو ...

خودش تشویق ام میکنه برم پس از خودگذشتگی و این چیزا چیزمیشه خیلی از آدما کلا ماه به ماه همسر شون رو نمی‌بینن یه هفته چیه

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم

خودش تشویق ام میکنه برم پس از خودگذشتگی و این چیزا چیزمیشه خیلی از آدما کلا ماه به ماه همسر شون رو ن ...

مهر و محبت بین زن و شوهر با کنار هم بودنه

شما میگی شهرت یکساعت فاصلس سال اخرم هسی کلاسا کمتر شده میتونی ک بری و بیای و بیشتر کنارش باشی

باهاش حرف بزن و بی تفاوت نباش نسبت ب این قضیه و علت رفتارشو جویا شو

مهر و محبت بین زن و شوهر با کنار هم بودنهشما میگی شهرت یکساعت فاصلس سال اخرم هسی کلاسا کمتر شده میتو ...

چشم باهاش صحبت میکنم 

وقتی هم میای خوش رو باش بیردن برین ب خودت برس و غذاهای مورد علاقشو درست کن و ازش بخواه وقتی میای شیف ...

چشم حتما بهش میگم راس میگی خودمم یکم بی اعصابم 

چشم حتما بهش میگم راس میگی خودمم یکم بی اعصابم

میدونم ربطی نداره ببخشید دیدم ک گفته بودید ۲۳ سالگی دوباره رفتین دانشگاه خواستم بپرسم نگاه بد نداشتن توی دانشگاه؟مشکلی برای ارتباط و دوست شدن با بقیع نداشتین؟

خوندن سوره زمر به نیت اشتی و منت کشیدن شوهرت

خوندن سوره یوسف افزایش مهر محبت بین زن شوهر

1001 مرتبه گفتن ذکر یا ودود خیلیییی تاثیر داره و

44مرتبه این ایه رو بخون فوت کن به قند بده شوهرت بخوره عشقش بهت زیاد میشه

یا مُقَلِّبَ القلوب قَلِّب قَلبَها و روحَها و جَسدَها علیٰ مَحبَّتی و عشقی و اُنْسی و اُلفَتی و مَوَدَّتی و قبولِ قَوْلی بِحَقِّ یا بَدوح و یا وَدود اَجِب دَعوتی یا وَصْلائیل

میدونم ربطی نداره ببخشید دیدم ک گفته بودید ۲۳ سالگی دوباره رفتین دانشگاه خواستم بپرسم نگاه بد نداشتن ...

نه عزیزم تا خودم نگفتم کسی متوجه نشد سنم رو بعدم ک شنیدن تعجب کردن

خوندن سوره زمر به نیت اشتی و منت کشیدن شوهرتخوندن سوره یوسف افزایش مهر محبت بین زن شوهر1001 مرتبه گف ...

مرسی