2777
2789
عنوان

خانمای متاهل یه سوال راجب رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 2008 بازدید | 78 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من خودمم دانشجوی متاهلم و بعد ازدواج رفتم ارشد

ولی اکیدا میگم

اصلا نباید تو کارشناسی ازدواج کرد

ارشد به بعد چون واحدا خیلی کمه اوکیه

قبلش اصلا

حالا یه جوری سعی کن هندل کنی تا تموم شه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
اسی من خودمم دانشجوی متاهلم و بعد ازدواج رفتم ارشدولی اکیدا میگماصلا نباید تو کارشناسی ازدواج کردارش ...

منم ترم ۵ کارشناسی بودم ازدواج کردم همون ترمم مشروط شدم آخرای ترمم که ۹ ترمه شدم باردار شدم از ارشدمم موندم

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

۲۱🫠 ولی امسال چیزی ک میخام شاید نشع و باز مجبور شم بمونم و ۲۲ سالگی برم دانشگاه

اووههه

گفتم حالا الام ۵۰ سالته

بابا من ۴۸ سالشه

بعد از لیسانس و ۲ تا فوق لیسانس و ۲ تا دکتری که همه هم زیر شاخه علوم انسانی بودن

امسال تصمیم گرفته بره دانشگاه مهندسی کشاورزی بخونه

دیکه از بابای من که پیرتر نیستی

دکتر ابوالقاسم بختیاری اولین جراح ایرانی که دانشکده پزشکی دانشگاه تهران رو ساخته،توی ۴۰ سالگی شروع به خوندن پزشکی کرده و توی ۵۵ سالگی هم درسش تموم شده

اووهههگفتم حالا الام ۵۰ سالتهبابا من ۴۸ سالشهبعد از لیسانس و ۲ تا فوق لیسانس و ۲ تا دکتری که همه هم ...

اعتماد ب نفسشو دارن و این عالیه

من دیگ حتی خجالت میکشم سرمو از خونه بیرون کنم چون خودمو یه ادم ب درد نخور و بی مصرف میبینم

اعتماد ب نفسشو دارن و این عالیهمن دیگ حتی خجالت میکشم سرمو از خونه بیرون کنم چون خودمو یه ادم ب درد ...

عزیزم

هیچکس توی ۲۱ سالگی دنیا رو فتخ نکرده

این سن تازه وقتیه که تو علایق و توانایی هات به ثبات رسیده و با توجه به شناختت از خودت وارد حیطه درسی و کاری مناسب میشی

قرار نیست اون چیزی که همه توی ۴۰ سالگی بدست اوردت رو تو در ۲۰ سالگی طی یک حماسه تحویل جامعه بده

چرا باید به خودت بگی بی مصرف؟ اصلا کی تعیین میکنه که کدوم ادم با مصرفه و کدوم بی مصرف؟ هیچ معیار قطعی وجود نداره 

مهم اینه که این روندی که الان داری طی میکنی و ازش راضی نیستی رو تغییر بدی.یه تکون به خودت بدی،به خودت بیای و وارد یه مسیری بشی که ازش راضی هستی و به نتیجه مطلوبت میرسه