2777
2789

هر چیزی که تو زندگی بابتش سرزنش و بازخواست میشیم دست خودمون نبوده.ظاهر،هوش،استعداد،میزان صبر و تحمل،خانواده،محل تولد،ملیت،مذهب،مشکلات ژنتیکی و...

دنیا چقدر بی معنی و ظالمانس.مگه ما خودمون انتخاب کردیم فلان استعداد رو داشته باشیم که تشویق میکنند یا فلان عیب رو داشته باشیم که هم حرف بشنویم هم زندگی سختی داشته باشیم

یعنی چی اصلا 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره واقعامادربزرگ خدابیامرزم بهم میگفت سیاه😂حالا من یه کم سبزه ام

همیشه برام سواله خدا بر چه اساس خوشی و ناخوشی تقسیم کرده حداقل واضح بودن دلیلش میتونست به تحملش کمک کنه

آ آ

تمام اینایی که گفتی ذاتی نیست!

صبر تحمل هوش و استعداد و...بخش اعظمش اکتسابیه

اگر کسی همه چیزشو بسپره دست تقدیر و روزگار خودشو گول زده.

نهایت یه ظاهر و خانواده و یکسری چیزها میمونه که

در جوابش میتونی بگی

خدا دادگان رو ستیزه نکن!

قطعا حکمتی وجود داره

خدا حواسش به همه چیز هست

اعتماد کن

هنر خوب زندگی کردن، دقیقا همین بی خیال بودن نسبت به حرفای بی ارزش دیگرانهآدمای موفق و شاد، برا هدفشو ...

حیف نبود متن به این زیبایی و پر محتوایی اینجور خاتمش دادین ؟ 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

واقعا .

مثلا دانشگاه رشته ی مد نظر خانواده رو قبول نشدیم ،خوب ما تلاشمون رو کردیم ،بعدش شماتت شدم ،پدرم دیکه انگار براش من مهم نبودیم ،انگار کار خلاف شرع انجام داده باشیم .هر جا میرفتیم حس میکردم باعث شرمندگیم .هر جا بحثی میشد می‌گفت بچه من که این جور بود ،خورد شدم . هنوز که هنوزه دوس ندارم توی روی بابام نگاه کنم برام از صدتا غریبه غریبه تره 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
هنر خوب زندگی کردن، دقیقا همین بی خیال بودن نسبت به حرفای بی ارزش دیگرانهآدمای موفق و شاد، برا هدفشو ...

نمیشه.ما به همین آدمایی که میگی محتاجیم.هرکدوم اینا در جایگاه مخصوص خودشون تو سرنوشت ما تاثیر میذارن.مثلا دختری که از نظر پسرا زشته بخش مهمی از زندگیش به اسم ازدواج و مادر شدن رو از دست میده و در باقی موارد هم مدام طعنه می‌شنوه.یا تا وقتی بقیه تایید نکنند شما هوش و علم کافی رو دارید نمیتونی مدرک بگیری یا کار پیدا کنی.یا اگه مادر پدرت قانع بشن بچه به درد بخوری نیستی حمایت مهمی رو از دست میدی فکر کردی راحته؟ 

نمیشه.ما به همین آدمایی که میگی محتاجیم.هرکدوم اینا در جایگاه مخصوص خودشون تو سرنوشت ما تاثیر میذارن ...

من خودم همه این ضعف هارو داشتم

ولی یه جایی میفهمی که باید حرکت کنی

فکر کردن زیادی و درجا زدن، یعنی باخت

من زشت بودم‌ منم خونوادم توی فقر بودم

عمل کردم تغییر کردم تلاش کردم لیسانس گرفتم ازدواج کردم و مادر شدم

هنوزم میجنگم

ولی سکون هرگز

و یچیز جالبتر اینکه با همه چیز هایی ک به خواست خودمون نبوده و انتسابی بوده بنظرتون چقدر توی سرنوشتمو ...

اصلا به نظر من ویژگی اکتسابی وجود خارجی ندارد.حتی اکتسابی ها هم ناشی از انتسابی ها بروز پیدا میکنند.مثلا احتمال اینکه آدمی که از ابتدا مرفه تر و زیباتر و در خانواده بهتری بوده اخلاق بهتری داشته باشه بیشتره.احتمال انحراف بچه های خانواده های فقیر بیشتره.اینکه آدم باهوش انگیزه تلاش بیشتری داشته باشه محتمل تره تا اون بدبختی که میخونه نمی‌فهمه بعد یه مدت دیگه تلاش هم نمیکنه 

اصلا به نظر من ویژگی اکتسابی وجود خارجی ندارد.حتی اکتسابی ها هم ناشی از انتسابی ها بروز پیدا میکنند. ...

یکی از آشنایان ما ۳ سال پشت کنکور تجربی بود و آخر هم فرهنگیان قبول شد و رفت هدفش پزشکی بود

خیلی خیلی تلاش کرد از کلاس دهم مهمانی و ... شرکت نمیکرد یعنی حداقل ۶ سال تمام و تلاش کرد 

دقیقا پسر خالش که وضع مالیشون خیلی توپ بود پسره واقعا بهره هوشی کمی داشت و دنبال درس نبود زیاد خانواده حمایت کردن فرستادن روسیه و داره پزشکی میخونه 

یا یکی دیگه دقیقا ب همین شکل پسره فوریت های اورژانس قبول شد درحالی که پسر داییش فقط دیپلم داشت و حدودا ۳۰ سالش بود و هیچ حرفه خاصی نداشت پدرش فرستادش آلمان 

زیاد هست متاسفانه