2777
2789
عنوان

مشکلم با دورهمی خونواده شوهر

405 بازدید | 16 پست

قبل عید تاپیک زدم همه گفتن مقصری ایام عید و قبلش و الان خیلی پیش اومده منو‌شوهرم کلا دو نفریم برعکس بقیه خانواده ها شلوغن اصرار میکنن بریم ویلا بریم سفر مدام هم میگن شما دو نفرین هیچی نیارین نهایتش من ی چای و قهوه میارم واسه ماشین بعد ویلای ما و برادرشوهرم همسایه است برای ما کوچیکتره اونا بزرگتره میریم اونجا مصیبت من شروع میشه این همه ادم اونجا هستن جاریم مدام بهم میگه قند کمه چای نیست میرم میخرم میگن شما دو نفرین چرا خریدی میرم ویلا خودمون میگن جدایی میندازی چیکار کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میبرم مسخره میکنن

نه عزیزم شاید تعارف میکنن وگرنه ادم دست پر بره جایی که قراره ازش پذیرایی کنن مسخره کردن نداره!مسخره هم بکنن مهم نیست مهم اینه منت هیچکس رو سرتون نباشه

نه عزیزم شاید تعارف میکنن وگرنه ادم دست پر بره جایی که قراره ازش پذیرایی کنن مسخره کردن نداره!مسخره ...

بقیه هم چیزی نمیارن به شوهزم ی بار گفتم گفت من اندازه خرج ده نفر میزنم حساب برادرم فکر کنم جاریم نمیدونه 

بقیه هم چیزی نمیارن به شوهزم ی بار گفتم گفت من اندازه خرج ده نفر میزنم حساب برادرم فکر کنم جاریم نمی ...

احتمالا نمیدونه به شوهرتون بگین به جای خرج همون ده نفر یه کیسه پنج کیلویی برنج با خودمون ببریم بقیه هم ببینن یاد بگیرن.برای این موقعیت واقعا چاره ای جز این نیست.

احتمالا نمیدونه به شوهرتون بگین به جای خرج همون ده نفر یه کیسه پنج کیلویی برنج با خودمون ببریم بقیه ...

شوهرم میکه ما این حرفها بینمون نبوده و ندار نیستیم و تو اومدی داستان میسازی خب چی بگم بهش

شوهرم میکه ما این حرفها بینمون نبوده و ندار نیستیم و تو اومدی داستان میسازی خب چی بگم بهش

بگو رابطه تو و برادرت با رابطه من و جاریم فرق میکنه بین شما برادرا شاید این حرفها نباشه ولی بین ما خانوما هست ما الان یه خانواده جدا هستیم باید عزت نفسمون رو حفظ کنیم. یه دفعه دو دفعه باشه اشکالی نداره ولی اون جاری هم الان با خودش میگه مگه من نوکرم همه چی از خودم بذارم بقیه فقط بیان لذت ببرن!

ببین شاید اون زن هم حرف واسه گفتن داشته باشه 

اونجور نیست که فکرمیکنی 

اگه ویلاتون جفت همه چرا میرین پیش اونا ؟ 

اگه هم میرین مشورت کنید فلانی تو اینو‌بیار فلانی من اینومیارم شراکتی باهم درست میکنیم و میخوریم.اینم حرفیه 

ببخش ولی هر دو مقصرین . شوهرشما هم چرا باید بزنه به کارت برادرش روی چه حسابی . دیگه اینقدر خرج نمیشه مگه چند روز میخواین بمونین

ببین شاید اون زن هم حرف واسه گفتن داشته باشه اونجور نیست که فکرمیکنی اگه ویلاتون جفت همه چرا میرین پ ...

ویلای ما کوچیکه اونا بزرگترن جمعیت هم زیاده میریم اونجا حدود سی نفر اوایل که من اومدم میگفتم وسایل بیارم خواهرشوهرم میگفت پنجاه نفر حرفی نمیزنن تو چرا هی حرف خرج میزنی بعد هم شما دو نفرین ماها 40وخورده ای برای شام و ناهار و صبحونه میریم ویلا خودمون میگن چرا جدایی میندازی شوهرم کلا غذا خور نیست کلافه شدم جرات نداره به خواهرشوهرا حرف بزنه من یک نفرو مدام کلافه میکنهذ