2777
2789
عنوان

دروغی به خوردمون دادن

737 بازدید | 58 پست

حمله مغول ها به ایران یک دروغ بزرگه 

هیچوقت قوم وحشی مغول ها به ایران حمله نکردن

چنگیز خان مغول نبوده بلکه یک سکایی ایرانی تبار بوده 

حمله چنگیز خان به چین اروپا برای بازپس گیری سرزمین های سکایی سرمتی بود و امپراتوری تارت آریا به دست 

چنگیز خان تشکیل شد متاسفانه به دست روسیه تزاری و انگلیس نابود شدن 

سلسله ایلخانان در اصل یه سلسله ایرانی به اسم مغول ها ثبت کردن 

چنگیز خان با متحد کردن قبایل سکایی سرمتی امپراتوری تشکیل داد وسعتش از آمریکای شمالی تا اروپای شرقی مرز های ایران و چین 

دیوار چین دراصل به دست چنگیز خان ساخته شده تا از هجوم چینی های وحشی جلوگیری کنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عجب.... 

من هیچوقت از تاریخ خوشم نیومده

چون اصلا معلوم نیست این چیزی که شما الان داری میگی هم حقیقت داشته باشه یا نه! 

بعضی چیزا فقط در حد تئوری هست نمیشه کامل بهشون اعتماد کرد

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
بیشتر ببینید

خب پس اقوام بجا ماندش تو مغولستان چی؟عکسایی ک برجا گذاشته چرا ب سندروم داونیا میگن منگول برگرفته از مغول؟

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

این حرفا چیه میزنی؟ 🤣🤣🤣🤣

چنگیزخان مغول بوده به ایران حمله کرده ایران رو گرفته کلی هم جنایت کرده تو ایران خدا لعنتش کنه 

دیوار چین رو هم چینی ها ساختن برای جلوگیری از حمله مغول ها

سکاها هم ایرانی نبودن 

کاربری دست دو نفره

نوه چنگیزخانی؟

حتما

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

80 درصد تاریخی که میخونیم دروغه و هر دوره و حکومتی برای منفعت طلبی خودشون تاریخ رو اون طور که خواستن نوشتن 

هیچ شخصیتی در تاریخ سیاه مطلق یا سفید مطلق نبوده همه شخصیت ها خاکستری هستن .......

اینا بخشی از حرفای استاد تاریخ دانشگاهم بود که دکترای تاریخ داشت و کشورای زیادی سفر کرده بود

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
این حرفا چیه میزنی؟ 🤣🤣🤣🤣چنگیزخان مغول بوده به ایران حمله کرده ایران رو گرفته کلی هم جنایت کرده ت ...

عزیزم حتما میخوای بگی سکاها ترک بودن 

البته من بی احترامی به ترکا نمیکنم 

ولی طبق مدارک از سکاها مونده 

نشون میده ایرانی تبارن

خب پس اقوام بجا ماندش تو مغولستان چی؟عکسایی ک برجا گذاشته چرا ب سندروم داونیا میگن منگول برگرفته از ...

واقعا در مورد سندروم داون چنین حرفی میزنن ؟ چه ارتباطی بین اونا با مغول ها هست ؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
80 درصد تاریخی که میخونیم دروغه و هر دوره و حکومتی برای منفعت طلبی خودشون تاریخ رو اون طور که خواستن ...

معلامه تاریخ میدونیم دروغه 

حمله اسکندر به ایران 

و قضیه حمله اعراب خیلی چیزاش دروغ به خوردمون دادن

شنیده بودم سازه هایی شبیه به تخت جمشید تو قسمتهایی از  آمریکا هست پس راسته یعنی؟ کریستف کلمپ چی میگه این وسط🤔

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
واقعا در مورد سندروم داون چنین حرفی میزنن ؟ چه ارتباطی بین اونا با مغول ها هست ؟

اره قدیم و قبل از نام گذاری علمی این بیماری ب کسانی ک سندروم داون داشتن میگفتن منگول الان شاید معنی بدی داشته باشه ولی منظورشون اونموقع شباهتی بود ک چشماشون ب مغول ها داشت دقت کرده باشی چشاشون ریزه و یه حالت خاصی داره شبیه عکساییه ک از مغول ها و چنگیزخان برجا مونده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
عزیزم حتما میخوای بگی سکاها ترک بودن البته من بی احترامی به ترکا نمیکنم ولی طبق مدارک از سکاها مونده ...

چنگیز خان که مغول بوده سکا هم نبوده

سکاها هم فکر نکنم ایرانی باشند چون تو اقوام ایرانی ازشون یاد نشده در تاریخ 

نابودی حکومت های به جا مانده از مغولان هم قبل قدرت گرفتن روسیه تزاری و انگلیس رخ داده 

کاربری دست دو نفره