2777
2789
عنوان

دروغی به خوردمون دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 58 پست
80 درصد تاریخی که میخونیم دروغه و هر دوره و حکومتی برای منفعت طلبی خودشون تاریخ رو اون طور که خواستن ...

ولی حرفای استارتر کاملا دروغ و چرت و پرت هستن 

جواب بعضیا رو نمیدم چون اونا در حد من نیستن😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این داستان: وقتی تاریخ نخوندی و یه شر و وری یه جایی شنیدی بدون منبع اما بابا دلت بوده دوست داشتی باو ...

معلومه تاریخ به دست یهودیان و آنوسی ها نوشته شده باور نمیکنم

این قوم برای بتونه نقشه هاشو اجرا کنه تاریخ بازنویسی کرده 

کاربری دست خیلیاست 🫠

معلامه تاریخ میدونیم دروغه حمله اسکندر به ایران و قضیه حمله اعراب خیلی چیزاش دروغ به خوردمون دادن

حمله اسکندر مقدونی به ایران و حمله اعراب به ایران واقعیت داشته 

حرفای تو دروغه 

اره قدیم و قبل از نام گذاری علمی این بیماری ب کسانی ک سندروم داون داشتن میگفتن منگول الان شاید معنی ...

چه جالب من اینو نمیدونستم 👌👌

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

الانم ما ی قوم تو بختیاری داریم به اسم ساکی

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بیشتر ببینید
عزیزم تحقیق کن تا زمان خلافت عباسی سکه های خسروپرویز ضرب میکردن تا وقتی مأمون و امین به حکومت میرسن ...

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
چه جالب من اینو نمیدونستم 👌👌

خیلی از کلماتی ک روزمره بکار میبریم ریشه تاریخی داره و این جذابیت زبان فارسیه👍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
کریتسف یه افسانه بیش نیست توی قاره آمریکا معابد بودایی و آثار از تمدن مصر باستان و تمدن دره سند کشف ...

کریستف کلمب واقعا یه دریانورد بوده و به قاره امریکا رسیده 

هرچند برخی ها میگن دریانوردانی قبل کریستف کلمب هم رسیده بودن به امریکا

اما این حرفای تو که میگی چنگیز خان مغول نبوده و ایرانی بوده و دیوار چین رو مغول ها ساختن برای جلوگیری از حمله چینی ها دروغ و مسخره و اراجیف هستند 

استارتر چرت و پرت میگه

🤣

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
خیلی از کلماتی ک روزمره بکار میبریم ریشه تاریخی داره و این جذابیت زبان فارسیه👍

اره ما کلمات زیادی داریم که ریشه تاریخی دارن و بدون اینکه شناختی داشته باشیم روزانه ده بار به زبون میاریم 

آره واقعا به خاطر زمان کشفش که خیلی دور نیست این فرضیه قابل رد هست

ببینید از زمانی که این قاره بدست کریستف کلمب کشف شده 

و از دست بومیان خارج شد و منجر به استقلال رسید حدود ۲۵۰ سال می گذرد 

قبل از اون پیدایش اصلی آن ۱۵۰۰ سال پیش بوده و بومیان ساکن بودند 

خود کریستف اصالت اسپانیایی و اروپایی داشته