2777
2789
عنوان

دروغی به خوردمون دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 58 پست
معلامه تاریخ میدونیم دروغه حمله اسکندر به ایران و قضیه حمله اعراب خیلی چیزاش دروغ به خوردمون دادن

حتی چیزایی که در مورد لطفعلی خان زند و کریم خان زند نوشتن هم تحریف شده و اشتباه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شنیده بودم سازه هایی شبیه به تخت جمشید تو قسمتهایی از آمریکا هست پس راسته یعنی؟ کریستف کلمپ چی میگه ...

کریتسف یه افسانه بیش نیست 

توی قاره آمریکا معابد بودایی 

و آثار از تمدن مصر باستان و تمدن دره سند کشف 

وردن نشون میده کشف قاره آمریکا به دست کریستف دروغه 

چییییی میگیییییی 😳

امتحان تاریخ داری؟؟

فکر کنم همه رو قاطی کردی 

چطوری وسعت سرزمینش از آمریکای شمالی تا اروپایشرقی بود؟ این که بیشترش اقیانوسه!!!!!! بعد اروپای شرقی چه ربطی به ایران و چییییین! که آخر آسیاست داره؟؟؟!؟!!!!؟!

حتی چیزایی که در مورد لطفعلی خان زند و کریم خان زند نوشتن هم تحریف شده و اشتباه

عزیزم تحقیق کن تا زمان خلافت عباسی  سکه های خسروپرویز ضرب میکردن تا وقتی مأمون و امین به حکومت میرسن دستور میدن تصویر خسروپرویز مخدوش کنن

مگه خسروپرویز نامه پیامبر پاره نکرد چرا باید بعد گذشت ۲۰۰ سال سقوط ایران بازم سکه های خسروپرویز ضرب کنن

شنیده بودم سازه هایی شبیه به تخت جمشید تو قسمتهایی از آمریکا هست پس راسته یعنی؟ کریستف کلمپ چی میگه ...

کريستف کلمپ احتمالا ی دربانورد بوده که مث مارکوپولو در حال سفر بوده  !!!

کریتسف یه افسانه بیش نیست توی قاره آمریکا معابد بودایی و آثار از تمدن مصر باستان و تمدن دره سند کشف ...

آره جالب بود 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
عجب.... من هیچوقت از تاریخ خوشم نیومدهچون اصلا معلوم نیست این چیزی که شما الان داری میگی هم حقیقت دا ...

حرفای استارتر که کاملا الکیه 

جواب بعضیا رو نمیدم چون اونا در حد من نیستن😏

تنها چیزی ک میدونم اینه که هیچی نمیدونم.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بیشتر ببینید
کريستف کلمپ احتمالا ی دربانورد بوده که مث مارکوپولو در حال سفر بوده !!!

آره واقعا به خاطر زمان کشفش که خیلی دور نیست این فرضیه قابل رد هست 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید