2777
2789

سلام دوستان من مجتبی هستم ۱۵ سالمه 

یه پسر خاله و دختر خاله دارم همش پز ثروت باباشون رو میدن به نظرتون چیکارشون کنم از لحاظ سرمایه یک پنجم بابای منم ندارن ولی بازم به جوری حرف میزنن کل فامیل فکر میکنن واقعا ما نداریم بابای من کارش خرید و فروش ماشینه ۳ تا ماشین داریم ۲ تا خونه نزدیک ۷ میلیارد زمین ولی بابای اون کلا یه خونه ۲۰۰ متری داره با یه پراید 

ولی جوری به رخ میکشن اعصابم خورد میشه نمیدونم چیکار کنم انقدر پر روئن اون دفعه میگه عید ما ۵ میلیون لباس خریدیم انقدر ۱۰ میلیارررد لباس خریدن منم جدیدا دارم پیشرفت میکنم 😂😂 بهش گفتم اینکه چیزی نیست من یک کفشم ۵ تومنه الکی گفتم ۲۹۰۰ خریدم 😂😂 گفتم من یک کفشم به کل لباس های شما می ارزه خیلی ضایع شد 😂😂😂

من اهل پز دادن نیستم ولی میبینم داره پز میده منم حرصم میگیره پز میدم به نظرتون چیکار کنم دیگه نتونه چیزی بگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هرچی پز دادن،بگو خب بمن چهگفتن بابات نداره،بگو خب بتو چهبهمین راحتی و اسوده خاطر

نمیشه بابا تو جمع میگن منم باید یه چیزی بگم ضایع شن 

پسره پرو به من میگه تو بزرگ بشی من خواهرم بهت نمیدم بابام پولداره 😂😂 من خواهرشو سگ در خونم حساب نمیکنم باز یه فکرایی میکنن ادم حرصش میگیره

نمیشه بابا تو جمع میگن منم باید یه چیزی بگم ضایع شن پسره پرو به من میگه تو بزرگ بشی من خواهرم بهت نم ...

اتفاقا تو جمع بگو تا دک و پوزشونو ببندن

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
نمیشه بابا تو جمع میگن منم باید یه چیزی بگم ضایع شن پسره پرو به من میگه تو بزرگ بشی من خواهرم بهت نم ...

بهشون بگو پول بابا مهم نیست مهم اینه از خودت چی داری به داشتن بابا باشه بابای ۱۰ برابر بابای تو ثروت داره ،هی میان پز ثروت باباشونو میدن😶😶

امام علی میگه تکبر در برابر کسی که تکبر برات میکنه عین فروتنی هست 

اینا نو‌کیسه بهشون میگن 

کسی که پره و عزت نفس داره لاف نمیزنه 

نادان چو طبل غازی ، بلند آواز و میان تهی 

من معلمم 

معنیش میشه 

انسان نادان مثل طبل جنگی که فقط صدا داره ولی چیزی درونش نیست 

وقتی اینطور میگن اصلا نشون نده که برات اهمیت داره و بحثو عوض کن 

بهشون بگو پول بابا مهم نیست مهم اینه از خودت چی داری به داشتن بابا باشه بابای ۱۰ برابر بابای تو ثروت ...

اگه به داشتن باشه من خودم ۱۰۰۰ متر زمین دارم برای پرورش اردک مسکویی الان خودم درامد دارم یه موتور دارم بالای ۲۰۰ تومن قیمتشه به اندازه باباش من سرمایه دارم

امام علی میگه تکبر در برابر کسی که تکبر برات میکنه عین فروتنی هست اینا نو‌کیسه بهشون میگن کسی که پره ...

میخوام ولی نمیشه ادم وقتی ضایع میشه خیلی بده 

شما نمیدونی یه چیزی میگن با لحن خاصی ادم میترکه 

اوندفعه تو جمع میگه من ساعت و گوشی و پاور بانک چمیدونم کوفت اینا خریدم شد ۳۵ تومن با صدای بلند که من بشنوم منم گفتم من دو تا سگ گرگی دارم به اندازه اونا می ارزن