2777
2789
عنوان

پسر و دختر خالم به من میگن بابات هیچی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 93 پست
از حسودی شون هستش من هر وقت میرم بیرون استوری میزارم این تا ۱۰ روز قهره

اینطور ادما تو اینده میتونن ضربه بدی به تو و کارت بزنن بنظرم فاصلتو حفظ کن و حد و حدودشونو بهشون بفهمون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به داشتن باشه من خودم ۱۰۰۰ متر زمین دارم برای پرورش اردک مسکویی الان خودم درامد دارم یه موتور دا ...

البته شماهم اونارو از پدرتون دارید 

بهشون پز ندید

کسی که پز میده از خودکم بینی ای هست که داره یعنی خودش میدونه چیزی نیست و پز میده

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

البته شماهم اونارو از پدرتون دارید بهشون پز ندیدکسی که پز میده از خودکم بینی ای هست که داره یعنی خود ...

کی گفته من از پدرم دارم اون زمین ارث پدربزرگم بابام داده بهم یه زمین خالی بکنی پرورش گاه اردک فکر نکنم کمک گرفتن باشه

حرف یکی از کاربرا خیلی دوست داشتم بگو بابات پول داره اما خودت با توانایی خودت چی داری؟

من موتور دو تا سگ گرگی هر دو تا نر اسمشون رکس و گانر 

دارم بایه پرورشگاه اردک فعلا خالیه تازه دارم جوجه کشی میکنم 

کی گفته من از پدرم دارم اون زمین ارث پدربزرگم بابام داده بهم یه زمین خالی بکنی پرورش گاه اردک فکر نک ...

کمک گرفتن از پدر و مادر چه ایرادی داره

بازم دمت گرم تواین سن روی پای خودت ایستادی و یه زندگی رو میچرخونی

کمک گرفتن از پدر و مادر چه ایرادی دارهبازم دمت گرم تواین سن روی پای خودت ایستادی و یه زندگی رو میچرخ ...

ممنون من از سن ۳ سالگی شروع کردم مامانم بهم یاد داد با بلدرچین اینا شروع کردم تا رسیدم به اینجا من و دوستم انجام میدیم تخم و جوجه از اون و پرورش با من

من موتور دو تا سگ گرگی هر دو تا نر اسمشون رکس و گانر دارم بایه پرورشگاه اردک فعلا خالیه تازه دارم جو ...

موفق باشید بزرگوار 🌹

منظورم این بود به اون ها اون حرف ها رو بگو... 

که به مال باباشون ننازند 

و بفهمند هر وقت از خودشون چیزی داشتند یعنی کسی اند 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

برای ضایع کردن اونا خیلی حاصل 😂😂

این که شما به خودت گرفتی نشان دهنده ی اینه که داری پز میدی

ولی منظور من به اون افراد بود که با پول پدر پز میدن و اعصاب شماروهم خوردکردن

پول پدر امری نیست که انسان خودش کسب کرده باشه بلکه با توجه به شانس و بختی که داشته توی خانواده ای بوده که پولدار یا فقیر بوده 

کسانی هم که پزپولشونو به فقیر تر از خود میدن و یا حسرت روی دلشون باقی میزارن تازه به دوران رسیده هستن 

انسان وقتی میتونه پز چیزیو بده که برای به دست اوردنش تلاش کرده باشه فرضا من برای تحصیلاتی که دارم تلاش کردم پس میتونم ته دلم فخر بفروشم و شاد باشم از داشتنش ولی بازهم حق این رو ندارم که بقیه رو باهاش ازرده کنم چرا؟ چون شرایط یکسانی نداشتیم و شاید پدر اون ازش حمایت نمیکرده 

شما همسن دختر منی عزیزم و من میتونم احساساتت رو درک کنم که دلت نمیخواد از بقیه کمتر دیده بشی درحالی که نیستی ولی صبرکن چندسال دیگه انقدر این چیزا برات مسخره میشه که نهایتا وقتی معتاد سرکوچه هم بهت بگه من پولدارترم میگی باشه خدا زیادش کنه . 

کی گفته من از پدرم دارم اون زمین ارث پدربزرگم بابام داده بهم یه زمین خالی بکنی پرورش گاه اردک فکر نک ...

پسر خوب موفق باشی 

اینجا کسی با موفقیت های شما اذیت نمیشه همه خوشحالیماز اینکه توی این سن روی پای خودت ایستادی 

موفق باشید بزرگوار 🌹منظورم این بود به اون ها اون حرف ها رو بگو... که به مال باباشون ننازند و بفهمند ...

منظور من هم همین بود ‌