2777
2789
پس من چی بگم. خیلی وقتا مادرشوهر و پدرشوهرم رو دیدم از دسشویی میان دست نمیشورن. حتی توجه کردم دسشویی ...

دقیقا خانواده شوهر منم همینن.ظرف مایع رو که پر میکنن مگه فقط مهمون استفاده کنه.اصلا ندیدم دست بشورن حالم ازشون بهم میخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین لجنزاره خونشون.یخچالشون عین فیلم آدمخوارا چرک میریزه.گازشونو فک کنم ده سال پیش تمیز کردن.روی هود ...

واااای از خوندنش هم استرس گرفتم من یکم وسواس تمیزی دارم البته در حد بیماری نیست اما دست خودم نیست حساسم و خداروشکر اطرافیانم اینجوری نیستن الان فکر کردم جای تو اگه بودم غذا خوردن تو اون خونه برام عذاااااب بود 

بعد از بو هم متنفرم واااای چجور خفه نمیشی اونجااااا

آره منم مذهبی نیستم اما برای من خط قرمزه چون خیلی مضره هزینه هم داره گرونه با مزه کنارش کلی خرجمون م ...

ما نه طرف خودمون نه طرف شوهر با اینکه مذهبی نیستیم حتی قلیونم عادی سازی نکردیم ،جای ما طرف معتاد باشه حقی جلو زن و بچه بکشه نداره 

مسافرت یه خانواده کنار ما عرق خوردن بعدش خیلی سبک بازی کردن ادا در آوردن ،همیشه فکر می کردم کسی عرق می خورن همیشه با جنبه هستن اونجا فهمیدیم اشتباه کردم چه چیز مزخرفیه به ابرویزش نمی ارزه مردی عرق می خوره مست که میشه سبک بازی کنه خیلی زشته واقعا مردونگیش می بره زیر سوال 

جای ما مردا که سالما از هر نظری حتی سیگار هم توی زنا هم مردا با اوبهت ترن این جا اونایی عرق می خورن مسخره می کنن و عیب می دونن 

به عروس میگن تراکتور و انتظار دارن عروس حمالیشونو بکنه با افتخار میگن ما به عروس عزت و احترام نمیذار ...

وا ببخشید ولی چقد بی‌شعور و بی فرهنگ.خودشونو و دختراشون مگه عروس نیستن؟با این حرفشون یعنی انگار به خودشونم توهین میکنن.

آره مثلا قورمه سبزی یه بشقاب علفه تو مهمونب اگه درست کنیم قطعا کنار کباب باید باشه

فکر نمی‌کردم لرها با این فرهنگ وگفتار تو جمع خودشونو نشون بدن🥺💔

عروس دایی همسرم لر این خانم مثل شما نیست دیدگاهم ب شماهم همانطور بود که تا این کامنت شما و قبلی رو دیدم که گفتید غذای دیگه رو بحساب نمی‌آوریم 

همون قدر که آش غذای مناسب برای مهمون نیست حرف شما هم نسبت ب غذاها ونحوه ی پذیرایی درست نیست.

بعد عروسی خواهر شوهرم برا اولین بار اومده بود خونمون داشتم ظرف میشستم دیدم پسرش داره هرهر میخنده میگفت مامان عکس زندایی و چرا گذاشتی تو گروه زیرشم نوشته بود مهمونی خونه داداشم اینم عروس قشنگم در حال ظرف شستن 😐

کاش خدا نجاتمون بده از اون غم ته دلمون💔

یه عجایب دگ🤣همون شب عروسی یه بوفه گذاشته بود خواهرشوهرم تو حیاطشبچها میرفتن خوراکی میگرفتن ازش

تو رو خدا یه کم بیشتر ازش بگو عاشقش شدم 😂

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
موقع سال تحویل هر کدوم یه طرفن انگار نه انگار سال تحویله ما خوددمون همه هر موقع میخواد باشه دور هم ج ...

آخ گفتی شب یلدا رفتم خونشون مادرشوهرم انار داد بهم گفت دون کن براشب منم انجام دادم منتظر بودم یه اتفاقی بینفته کسی بیاد بشینه دیدم هیچچچچچی پدرشوهرم تو یه اتاق شوهرم رفت بیرون پیش دوستش مادرشوهرم پا تلوزیون دراز کشید منم با بچم یه گوشه بازی کردم انارم رو اپن بود هرکی میخواست میرفت ازش میخورد