2777
2789

یه چندتایی دختر اطرافم هست

خوشگلن ولی واقعا منفعل و علاف ان 

باری به هرجهت ان  

از این مهمونی به اون مهمونی 

از این رابطه به اون رابطه

و دانشگاه آزادی

توجیه اشونم اینه ما خوشگلیم 

واقعااا از زندگیم حدف اشون کردم

اصلا ام دلم نمیخواد دیگه باهاشون معاشرت کنم

بحث های سر میز اشون : این با این رل زد اون کات کرد

پسره پیام داد برم شمال و…

خوشگلی تو میخوای قاب کنی بزنی به دیوار؟

وقتی پول نداری 

وقتی هدف نداری

مهارتی بلد نیستی

پشت کار نداری

مدرک نداری

زبان بلد نیستی

و منتظر یه پسر خوشگل موفق خودساخته هستن که اینارو خوشبخت کنه

هرکسی میره با هم لول اش 

مگه  رمان و فیلم هندیه که یه پسر پولدار و با دختر خوشگل باشه

تو زندگی واقعا هرکسی با آدمی معاشرت میکنه که مناسب خودش باشه 

انقدر خوشحالم پرونده این دوستای سمی بسته میشه

انگار زندگیم لول اپ میشه اینارو حدف میکنم 🤦🏻‍♀️

ﻋﺮﺏ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺮﺍ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﺳت کج ﺍﻧﺪﯾﺶ ﻭ ﺑﺪ ﺧﻮﯼ ﻭ ﺍﻫﺮﯾﻤﻦ ﺍستﭼﻮ ﺑﺨﺖ ﻋﺮﺏ ﺑﺮ ﻋﺠﻢ ﭼﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖﻫﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺗﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖ. ((کلام فردوسی)) 🪴ورزش کنید🏋🏻‍♀️

افرین

چند وقت پیش داشتم همینارو به مامانم میگفتم

سنمو نپرسید🙄😂 امضامو بخون 💓😏یادم بمونه، هندزفری بهترین دوست من در شبهای تاریک و خشکه. چرا خشک؟ چون قرار نیست گریه کنم بابت چیزای تکراری🙃 بسه هر چی زخم خوردم هر چی اشغال خوردم بسه هر کاری کردم که فرار کنم بسه هر کاری کردم که تموم بشه! بعضی چیزا دست من و تو نیست جانم، بعضی چیزا رو فقط میشه گذشت. راه حلش همینه. در کشورم میمانم و درستش میکنم، برای فرزندانم، نه برای انها که هر چه کردند فقط تخریب بود!حالم خوبه، اتمام حجت کردم، همین امروز، همین لحظه، اهنگ بلند بهترین دوست منه. نمیذاره فکر کنم. مغز لعنتی ام یک لحظه ساکت میشه. از اشتباهاتت جوری درس بگیر که دفعه بعد که خواستی اشتباه کنی، جای داغت بسوزه :) کتابا بهترین راهنما هستن، برای همین بزرگترین معجزه ی دین اسلام، کتابه :) کتابی از خدا، پیامبری از خدا، اهل بیتی از پیامبر، و سربازانی وفادار در انتظار انکه صورتی همچون قرص ماه دارد( عج، ارواحنا فداه) درخواست دوستی رو رد میکنم مگر اینکه باهام هماهنگ کنید🫡🤓😎  خاطرخواهام زیادن( دروغ بزرگ نی نی سایتی ها) خوشگلترین زن عمو، موذی ترین زندایی و مهربون ترین خاله...😛 سلامتی شوهرعمه های جنتلمن...سلامتی شوهرخاله های جذاب🥱

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به جز قسمت دانشگاه آزادی هستن که به نظرم خیلی تفکرتون اشتباه و زشته با بقیش موافقم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

شعور حرف زدن ندارن هرجور دلشدن بخواد با طرفشون حرف میزنن اون بدبختم ول میکنه میره بعد خیلی جدی میپرسن چرا رفت 

میگم بابا خب اخلاق نداری میگه ولی درعوض خوشگلم ای خاک 

روزی همه ایران به وحشیگریاتون پی میبرن
بخوای یا نخوای زیبایی برای زن و پولداری برای مرد 99درصد قضیه ست

تو یه خوشگل موفق پولدار باش

نه یه خوشگل شکست خورده

ﻋﺮﺏ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺮﺍ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﺳت کج ﺍﻧﺪﯾﺶ ﻭ ﺑﺪ ﺧﻮﯼ ﻭ ﺍﻫﺮﯾﻤﻦ ﺍستﭼﻮ ﺑﺨﺖ ﻋﺮﺏ ﺑﺮ ﻋﺠﻢ ﭼﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖﻫﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺗﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖ. ((کلام فردوسی)) 🪴ورزش کنید🏋🏻‍♀️

بگم چرا؟؟؟ 

چون پسرای ایرانی عاشق این مدل دختران

تو بهترین دختر با حیا و تحصیلکرده و زحمتکش و با اخلاق باشی، به چشمشون نمیاد

عاشق دخترای سطح پایین و داغونن، اینجوری اعتماد به نفس پسرا بالاتره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید
متنفرم از دخترایی ک بحثشون عمدتا سر پسراس متنفر و منزجرم

ته هدفاشون همین چیزاست

موافقم

بعضیاهم  یجوری خودشونو میگیرن خوشگلیشون حاصل سالها تلاش و زنجیه ک کشیدن وبهش رسیدن درحالی کوچکترین دخالتی توش نداشتن

والبته همینطور ک گفتی دیگه هیچ تلاشی هم ندارن البته گفتم بعضیا

باشه ولی دانشگاه ازادی چه ربطی داشت؟

کاربری‌ دوم‌ ِ@زهوریم(معروف نیستم،ولی خواستم مشخص باشه دوتا کاربری‌دارم)                                                      من‌اینجا‌ریشه‌درخاکم‌من‌اینجا‌تا‌نفس‌باقیست‌می‌مانم🕊️🤍