2777
2789
عنوان

دیگه بهم ثابت شدکه بختموبستن

334 بازدید | 49 پست

اومده بودیم بیرون من ودخترعمم من روی یکی کراش زدم دخترعمم اشاره دادبیاد که شماره بگیریم پسره گفت من شماره خودتومیخام دخترعمم گفت من واسه این یعنی من میخادگفت نه من خودتومیخام گفتش من توی رابطم ولی بازم شمارشوداد

حالاجالبه بدونین دخترعمم14سالشه

نمیدونم درک میکنین یانه ولی خیلی شکستم خیلی... 

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

آخه مگه من چمه هم سنم میخوره

هم خوشگلم مگه چم بود😭😭😭💔

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت چند سالته

19

حالا فکر می‌کنی اون که شماره یه بچه رو خواسته ، خیلی مرد عاقل و‌باشعوریه؟ یه آشغال تمام

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
چه ربطی به بختت داره این خرافاتا چیه که هر مشکلی توی زندگیتون پیش میاد ربطش میدین به جادو جنبل

منم میگفتم ولی ازاونجایی که خیلی بدبختم بم ثابت شد

منم میگفتم ولی ازاونجایی که خیلی بدبختم بم ثابت شد

هممون الان بدبختیم 

بیخیال ی پسر ارزش غصه داره مگه؟ اونه پسر بچه ای ک یه لاشیه به تمام معناس هم با اینکه تو رابطس باز شماره میگیره و هم اینکه شمارع دختر ۱۴ ساله رو میگیره

.

حالا فکر می‌کنی اون که شماره یه بچه رو خواسته ، خیلی مرد عاقل و‌باشعوریه؟ یه آشغال تمام

دلم میخاست بهش بگم آشغال پدوفیلی خداروشکرنشد

الان به دخترعمم میگم پیام دادمیگه نه ولی دروغ میگه دخترعمم بایکیه نمیدونم چرا شمارشوداد اگه نمیخاست

ای بابا چرا اینکارا رو میکنی اخه تو این رابطهها هیچی نیست

الان هرکی همسن منه یکیوداره یاداشته شکست خورده

تروخدانگین زوده واینا

دلم میخاست بهش بگم آشغال پدوفیلی خداروشکرنشدالان به دخترعمم میگم پیام دادمیگه نه ولی دروغ میگه دخترع ...

اصلا تو این سن فکر ازدواج نباش .‌دلت برا کلفتی و اذیت و ازار مرد و حاملگی و زایمان و‌هزاربذبختی تنگ شده ؟ تا سی سالگی اصلا فکر ازدواج نباش عزیزم 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
هممون الان بدبختیم بیخیال ی پسر ارزش غصه داره مگه؟ اونه پسر بچه ای ک یه لاشیه به تمام معناس هم با ای ...

دخترعمم تورابطه بودوشماره دادهمین منومیسوزونه ی دختر14ساله به چش اومد من نیمدم خاک توسرم واقعا