2777
2789
عنوان

من خیلی بدبختم

| مشاهده متن کامل بحث + 5202 بازدید | 102 پست
نمیره هیچ جا نمیره. میگه من روانی نیستم میگه خودم مشاورم 😔

واس جذبش وتغییرش سوره ضحی روبخونی معجزه میکنه،،من خودم طبق تجربه میگم که واس خیلیا وخودم معجزه کرد،خواستی شمارمو میدم روش خوندش رو بهت بدم چون چندروزه بخاطر حال بدم زیاد نمیام سایت،،

~زنڋگے جوڔیح ۺـבح ڪ برآ شݩآخټ آבمآ بآیڋ زیسټ شݩآسۍ بخؤنیݥ=//:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..#نویسنده وعاشق هرچی که مربوط به علم میشه🔥،،،اینجا باکسی دشمنی ندارم عشقا،،🔥(علاقه خاصی به داشتن برند ارایشی دارم❤️‍🔥)..دوست دار حیووانات،،،#سوالی درزمینه پزشکی داشتین میتونین بپرسین💫..پایه گشت وگذاروسفر❤️‍🔥❤️‍🔥میشه بی زحمت واس شادی روح مادرم صلوات یااستغفار بفرستین؟؟

بیشتر ببینید
آخی که انگارخودمواززبون شماشنیدم خیلی حسرت میکشم دقیقا اضافی بودم ازبدوتولد

سلام عزیزم یعنی رفتار شوهرامون شبیه همه؟؟

چرا حالا از بدو تولد!

البته که من فرزند آخر بودم ولی منم همین حس رو داشتم..به مرور فهمیدم بقیه بچه های خانواده

تازه منو خوش بخت تر میدیدن..😅

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مشاوره روانی رو درست نمیکنه ولش

حس میکنم شوهرت ادم شکاک وبد دلیه وگرنه این کارو نمیکرد،،بهش رو نده کمی خودت متکبر ولجباز شو ببین چجوری ب گ.وه خوری میفته،،شده همکاراتو دعوت کن خونه،،

~زنڋگے جوڔیح ۺـבح ڪ برآ شݩآخټ آבمآ بآیڋ زیسټ شݩآسۍ بخؤنیݥ=//:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..#نویسنده وعاشق هرچی که مربوط به علم میشه🔥،،،اینجا باکسی دشمنی ندارم عشقا،،🔥(علاقه خاصی به داشتن برند ارایشی دارم❤️‍🔥)..دوست دار حیووانات،،،#سوالی درزمینه پزشکی داشتین میتونین بپرسین💫..پایه گشت وگذاروسفر❤️‍🔥❤️‍🔥میشه بی زحمت واس شادی روح مادرم صلوات یااستغفار بفرستین؟؟

بیشتر ببینید
حالا شما روش سوره ضحی رو یه بار بنویس اینجا ماندگار بشه..

چشم عزیزم حتما،،،به نیت جذب کسی برای ازدواج،،یا عاشق کردن شوهر،،وضو میگیری و ساعت یک شب به بعد مث نماز صبح دو رکعت میخونی وبعد ازتموم شدن نماز،،بدون اینکه باکسی حرف بزنی یا ازجان بلند شی 11بار سور ضحی رو میخونی وهر بار اسم طرف واسم مادرش رو میاری،،این کار رو معمولا تاچندروزی انجام میدن ومحاله کسی تا ده روز نتیجه نگیره،،،برای من هفت روزه معجزه کرد وبرای خواهرم یازده روز،،اما خود پیامبر گفته کمتراز ده روز به خواسته میرسین،،والبته نباید خود سوره ضحی رو امتحان کنی،،بلکه باهدف اجابت خواسته وارزو اونو بخونی،،،واس منی که نامزدیم کلا بهم خورد ویک سال ونیم خبری از نامزدم دیگه نبود وتامرز جنون بخاطرش رسیدم،روز هشتم غروب سوره ضحی رو خوندم ونامزدم بطور یک دفه ایی بدون اینکه اثری ازش بوده باشه تماس گرفت وتاساعت 5صبح حرف زدیم وبهم گفت که نتونستم فراموشت کنم🥹🥹🥹البته ما ده سال باهم بودیم وسال1400خونوادش عقدو بهم زدن ونذاشتن که سراغمو بگیره کلا،،،،الانم ازدواج کردیم،،

بیشتر ببینید
اتفاقا شوهر بنده مغزش گرمه که موهای فری داره..پایه مزاج صفرا ست..حالا فایل صوتی رو چطوری میدیبه منم ...

گلم تلگرام میتونم بدم بهت 

ببین عزیزم شروع کن شکر گزاری محشره محشر دلیلشم بهت میگم مستند از اساتید:

خیلی‌ از شما می‌گویید:
صبر کن ببینم ، یعنی تو میگی که فقط انتظار من، واقعیتِ اطراف من و افراد اطراف من را تغییر میده؟

اوه! بله، بله! 🤩
چگونه؟!
چون شما یک فرستندهٔ رادیویی کوانتوم هستید. مرکابای شما هشت‌متر است.
🤩🌀🤩
(مرکابا، میدان الکترومغناطیسی اطراف بدن انسان است.)
#مرکابا فقط انرژی ندارد، بلکه شما و طرز فکر و #آکاش و... شما را هم دارد و انتقال می‌دهد.
اگر بترسید، مرکابای شما امواج ترس را می‌پراکند. این‌گونه وقتی وارد موقعیتی می‌شوید، همه آن امواج را می‌گیرند و می‌دانند.

اگر انتظار داشته باشی که افراد اطراف تو به روش خاصی باشند، قبل از رسیدن تو یک پیام کوانتومی به آن موقعیت می‌رسد.
🤩🤩🤩
حالا چه انتظاری داری؟!

در مورد بیماری‌ای که در درون توست چه انتظاری داری؟
فکر می‌کنی این‌ها عمل نمی‌کنند و درمان نمی‌شود؟
خوب، خبری برای تو دارم، درمان نمی‌شود! چون خودت این را به تمام آگاهی و بدنت گفتی. گفتی که بیماری بماند!

امروز پیامی مقدس به تو دادم.
این را یادت باشه#

اگه تو اونقدر  قوی باشیو مطمئن به وجود قدرت بسیار برتری همچون خدا و دستت تو دست خدا بزاری اون تاثیر گذاری فوق العاده رو از خودت ساطع میکنی... شک نکن بقیه تونستن تو هم میتونی قطعا

چشم عزیزم حتما،،،به نیت جذب کسی برای ازدواج،،یا عاشق کردن شوهر،،وضو میگیری و ساعت یک شب به بعد مث نم ...

گلم اسن فرد و مادرش باید کجا گفت همین طور سوره دفعه اول خوندیم سوره اول تموم شد همون فارسی بگیم مثلا فلان پسر فلان بار دوم سوره ضحی خوندیم بازم اسم شخص و مادرش تکرار کنیم همینطور تا یازده بار سوره و یازده بار اسم گفتن تموم یشه؟