2777
2789
عنوان

من خیلی بدبختم

| مشاهده متن کامل بحث + 5203 بازدید | 102 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشهد نیستی جسارتا؟تو ک اجازه سرکار رفتن داری ی جلسه مرخصی بگیر نذار اون بفهمه، برو مشاوره

نه عزیزم مشهد نیستم آخه باشوهرم همکاریم مخل کارمون خیلی نزدیکه خیلی

میشه ازت یه خواهش کنم قبل طلاق انجام بده . تو شهر غریبی دلت از من شکسته تره.

نماز جعفر طیارو بخون واس هدایت همسرت.

تو سجده ی آخرش، تلاش کن شده اگه حتی ی قطره اشک بریزی 

اقای بهجت گفتن. این نماز خیلی موثره خیلی

یا چله زیارت عاشورا حق شناس بگیر خیلی خوبه اون 

نمیره هیچ جا نمیره. میگه من روانی نیستم میگه خودم مشاورم 😔

صبور باش،

سعی کن از الان محبت و احترام رو امتحان کنی،

با محبت و احترام حتی الکی و مصنوعی و ظاهری باهاش حرف بزن و خواسته هات رو بهش بگو...

البته نه تند تند مثلا اول یک مورد مثلا با توضیح و لحن خوب بگو میشه شنبه هفته آینده یک ساعت برم خونه مادرم و کمی دلیل بیار تا قبول کنه...

اگر قبول نکرد دوباره بعد مدتی یه خواسته دیگه رو امتحان کن مثلا بهش بگو انگشتر طلا می‌خوام.

اصلا بهش فحش نده حتی تو عصبانیت...

همیشه سعی کن لحن ات خوب و با احترام باشه...

این دخترای خیابونی که آوار میشن تو زندگی متاهل ها فکر میکنی چی کار میکنن؟ اصلش زبون بازی است؛ مردها نهایتش کمی مقاومت میکنن اما بعد تسلیم میشن البته مردی که پاک و با خدا باشه فریب دختر خیابونی رو نمیخوره اما جلوی زبون بازی زنش یا مادرش ممکنه کم بیاره

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

میشه ازت یه خواهش کنم قبل طلاق انجام بده . تو شهر غریبی دلت از من شکسته تره.نماز جعفر طیارو بخون واس ...

چرا باید بخوام دشمن خانوادم هدایت بشه؟ اونقد نماز ودعا کردم نشد دیگه دلم باهاش نیس

اسی منم ازدواج دومم دقیقا همین مشکلات تورو داشتم اتفاقا دور هستم از خانواده و ارتباطاتم رو با همه قطع کرد کتک کاری و ... الان خدارو هزار بار شکر میکنم من شوهرمو درست کردم الان گاهی برمیگرده سر اون اخلاق اولش ولی دیگه خیلی خیلی بهتر شده 

اسی منم ازدواج دومم دقیقا همین مشکلات تورو داشتم اتفاقا دور هستم از خانواده و ارتباطاتم رو با همه قط ...

خوشبحالت. ولی مال من درست بشو نیست دشمن خونی خانوادم شده😢

جواب فامیل اصلا برات مهم نباشه بقکر نجات خودت باش این زندگی نیست که داری امیدوارم از این شرایط بتونی ...

نمیشه گفت که مهم نیست ولی دارم کنار میام دارم خودم رو راضی میکنم آخر همین ماه درخواست مهریه ام ثبت میشه حقوقش رو توقیف میکنم