2777
2789
عنوان

واقعا ی دختر 1️⃣9️⃣ساله از زندگی چی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 131 پست
نوزده ساله فرصت داشت دانشگاهش تموم کنه؟ شغل ثابت مرتبط با رشته ش پیدا کنه؟ چند سال مسافرت و معاشرت ک ...

من فکر نمیکنم حرفی از دانشگاه و شغل زده باشم

سلام لازم دیدم یه توضیحی بهتون بدم کاربری دست دونفر من و خواهر گلم من مامان یه دخمل ۶ساله و یه پسر ۲سالم پس تاپیکای مارو دیدین تعجب نکنین من عاشق .رمان.موسیقی.سریال. انیمه.وشیفته محصولات کشور کره هستم ممنون میشم اگه تونستین بهم معرفی کنین من ساکن همدانم خواهر گلم صاحب دوتا دخمل نازه یکی ۸ساله یکی سه ساله یخورده وسواسی وفعلا ساکن اراکن و تویه ساختمونن با خانواده همسرشون .روحیه لطیفی داره برعکس من عاشق بیرون رفتن مهمونی از موسیقی و فیلم خوشش نمیاد ولی تا دلتون بخواد عاشق گلو گیاه خیلی مهربونه اسم پروفایلمونم عسل دخمل منه آمین دخمل خواهرم

بیشتر ببینید
کلا منظورم درسو شاغلی نیست مثلا یکی ۱۸سالشه انقدر پخته هست سردو گرم کشیده که اندازه یه ۳۰ساله میفهمه ...

بین ممکن طرف بیکار بشه بعد دختره اگه شاغل نباشه؟  چی؟  چجوره به همسرش کمک کنه  بعدشم هبج وقت ۱۸ ساله عقلش با ۳٠ ساله یکی نیست

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شغل واقعا مهمه درس دانشگاه هم هنین طور

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

خودساختگی از همین دانشگاه و شغل میاد

نه مدرسه و اردو

Just engaged🥰💍👰🏻‍♀️🤵🏻‍♂️ لطفا درخواست دوستی ندید حتی خانم های عزیز و محترم /////سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید
من ۱۸ سالمه متاهل هستمبه این حرفات کاملن ایمان دارمچون تا یاد بگیری چطوری زندگی کنی پیر میشی

دیقا تازه عقد کردی

هر کی بگه دختر ۱۵ ساله و ۲۰ ساله انداره خانم ۵۰ ساله بلده . میدونه ‌ 

اشتباه میگه .

من همشونو دیدم . غیر ممکنه ‌

شاید دورو بریا یا خودش بگه خیلی  میفهمه با سیاسته فلانه ... ولی در حقیقت نیست نیست 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خودساختگی از همین دانشگاه و شغل میادنه مدرسه و اردو

تو مدرسع که هیچی یاد نمیگیری

بین ممکن طرف بیکار بشه بعد دختره اگه شاغل نباشه؟ چی؟ چجوره به همسرش کمک کنه بعدشم هبج وقت ۱۸ ساله ...

بزرگترین دروغ تاریخ

دختر ۱۸ ساله اندازه زن ۳۰ ساله میفهمه

Just engaged🥰💍👰🏻‍♀️🤵🏻‍♂️ لطفا درخواست دوستی ندید حتی خانم های عزیز و محترم /////سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید
کلا منظورم درسو شاغلی نیست مثلا یکی ۱۸سالشه انقدر پخته هست سردو گرم کشیده که اندازه یه ۳۰ساله میفهمه ...

بله اینو خیلی قبول دارم 

یکی از اشناهای خودمم تو سن کم چند سال پیش ازدواج کرد شوهرش چنان باعث پیشرفتش شد که طرف از لیسانش شروع کرد تا دکترا رو خوند .الانم خیلی موقعیت شغلی و مالی خوبی داره خداروشکر

مستقل شدن بهترین چیزه

من خودم جایی زندگی میکنم که دخترا سیزده چهارده ازدواج میکنن مادر منم هی می‌گفت ازدواج کن ولی من درس خوندم معلمی دوست داشتم قبول شدم الان یه نیمچه حقوقی دارم دستم نو جیب خودمه و الان واقعا معنای زندگی رو میفهمم و روزی هزار بار خدارو شکر میکنم تحت تاثیر حرفهای اطرافیان قرار نگرفتم