2777
2789
عنوان

واقعا ی دختر 1️⃣9️⃣ساله از زندگی چی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 131 پست
این چیزایی که گفتم بلد نیست مخصوصا اگه شوهرش بیکار بشه چیکار کنه

اوه خیلی بد شد 

باید خیلی با سیاست باشد به ش هرش انگیزه بدهد وابرو دار باشد تواناییهاش را بالا ببره و برای خودش دراند در بیاورد ولی شوهرش را وابسته به درامدش نکنه

مشکل اونجاست که ازدواج هدف میدونن نه مسیر

خب یکی شاید هدفش این باشه که مادر خوبی بشه تا بچه های موفق تحویل جامعه بده. 

لزوما همه هدفشون درس خوندن یا شاغل شدن نیست

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم دختر ۱۹ ساله از زندگی شاید خیلی چیزها بدونه شاید هیچی بستگی به تربیتش داره محیطی که توش زندگی ...

نه اینطوری هم نیست تا یه حدی درسته 

مثلا اونایی که به شدت لوسن خانواده خیلی لی لی به لالاشون گذاشتن و اصلا نمیتونن زندگی کنن

کی گفته دختر ۱۸ ساله سرد و گرم چشیده است؟حالا چون سختی کشیده که قرار نیست پخته باشهاون هنوز هورموناش ...

واقعا نمیدونم چرا وارد این بحث شدم و با کامنتا واقعا خندم گرفته بزرگوار ۱۸ساله ای که لای پر قو بزرگ شده با ۱۸ساله ای که تو خانواده ای بزرگ شده که همه چیزو کشیده و دیده خیلی فرق دارن

سلام لازم دیدم یه توضیحی بهتون بدم کاربری دست دونفر من و خواهر گلم من مامان یه دخمل ۶ساله و یه پسر ۲سالم پس تاپیکای مارو دیدین تعجب نکنین من عاشق .رمان.موسیقی.سریال. انیمه.وشیفته محصولات کشور کره هستم ممنون میشم اگه تونستین بهم معرفی کنین من ساکن همدانم خواهر گلم صاحب دوتا دخمل نازه یکی ۸ساله یکی سه ساله یخورده وسواسی وفعلا ساکن اراکن و تویه ساختمونن با خانواده همسرشون .روحیه لطیفی داره برعکس من عاشق بیرون رفتن مهمونی از موسیقی و فیلم خوشش نمیاد ولی تا دلتون بخواد عاشق گلو گیاه خیلی مهربونه اسم پروفایلمونم عسل دخمل منه آمین دخمل خواهرم

بیشتر ببینید
عقلمم کار میکرد خداروشکرایشون که الان همسرم هستن رو گذاشتم کنار اوشون ها (خاستگارا) دیدم ایشون یعنی ...

بلههه ولی دیگه به این چیزا فکر میکردی

۱۷سالگی سن خاستگار اومدن نیست بخذا

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

خب یکی شاید هدفش این باشه که مادر خوبی بشه تا بچه های موفق تحویل جامعه بده. لزوما همه هدفشون درس خون ...

واقعا هدف مادر شدنه؟  

من از این نسل نیستم..... 

واقعا نمیدونم چرا وارد این بحث شدم و با کامنتا واقعا خندم گرفته بزرگوار ۱۸ساله ای که لای پر قو بزرگ ...

این دلیل نمیشه با خانم با تجربه و بالغ ۳۰ یا ۵۰ ساله مقایسه بشن

اوه خیلی بد شد باید خیلی با سیاست باشد به ش هرش انگیزه بدهد وابرو دار باشد تواناییهاش را بالا ببره و ...

همینجوری  الکی نمیشه وقتی پول نداره شوهرش چیکار کنه؟ 

نه اینطوری هم نیست تا یه حدی درسته مثلا اونایی که به شدت لوسن خانواده خیلی لی لی به لالاشون گذاشتن و ...

برخی دخترها و پسرها هم خانواده زیاد تحویلشون نگرفتند ولی مهارت همسرداری ندارند 

بلههه ولی دیگه به این چیزا فکر میکردی۱۷سالگی سن خاستگار اومدن نیست بخذا

به همه این چیزایی که گفتی قبلش فکر کردم دوماه هم خودش هم خانوادشو زیر نظر داشتم ولی اگه برگردم عقب حالاحالاها عقد نمیکردم دوست داشتم یکی دوسال نامزد بمونیم بعد

عزیزم برا ازدواج راضی بودن شخص مهم ترین چیزه و نوزده بالغه ولی برا ازدواج بستگی داره بعضی ها میتونن ...

کلا عین چاهه میوفتی توش دیکه بیرون اومدنش دست خودت نیستت