2777
2789
عنوان

واقعا ی دختر 1️⃣9️⃣ساله از زندگی چی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 131 پست
اون سن عقل ادم کامل نیست که تصمیم بگیرهه احتمالا روستایی تو دیگه

😐😐😐مشهدیم

چه ربطی داشت الان؟

یعنی هرکی تو سن پایین عاشق میشه و ازدواج میکنه روستاییه؟تو برو طرز فکرتو درست کن

😐😐😐مشهدیمچه ربطی داشت الان؟یعنی هرکی تو سن پایین عاشق میشه و ازدواج میکنه روستاییه؟تو برو طرز فکر ...

منم مشهدم 

عشق هورمونه دیگه

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐مشهدیمچه ربطی داشت الان؟یعنی هرکی تو سن پایین عاشق میشه و ازدواج میکنه روستاییه؟تو برو طرز فکر ...

ععشق نیست همش هورمونه چند سال دیگه که پشیمون شدی بیال

نمیدونم واقعا هرکی صلاح خودش رو بهتر میدونه ولی زیر ۲۰ اصلا درست نیست حالا باز زیر ۲۵ قابل قبول تره

واقعا اون بیست ساله هم هنوز بجست

من با فرهنگ قدیمی کار ندارم حرفم کلی بود

اانشاالله  دخترت تو بچگی عاشق بشه درسشو ول کنه ترک تحصیل کنه بره شوهر کنه و سرت بیاد و عمق این فاجعه رو درک کنی

استاتر من خودم ۲۶سالگی ازدواج کردم هنوزم فکر میکنم زود بوده برام بعد از گرفتن دیپلمم با کمک پدرم ودوتا از دوستانم مزون لباس عروس زدیم  ولی خواهرم ۲۰سالگی با فامیلمون ازدواج کرد حالا برعکس شدیم من شاغل بودم والان نه اون نبود والان شاغل با کمک شوهرش لیسانس کامپیوتر گرفت

سلام لازم دیدم یه توضیحی بهتون بدم کاربری دست دونفر من و خواهر گلم من مامان یه دخمل ۶ساله و یه پسر ۲سالم پس تاپیکای مارو دیدین تعجب نکنین من عاشق .رمان.موسیقی.سریال. انیمه.وشیفته محصولات کشور کره هستم ممنون میشم اگه تونستین بهم معرفی کنین من ساکن همدانم خواهر گلم صاحب دوتا دخمل نازه یکی ۸ساله یکی سه ساله یخورده وسواسی وفعلا ساکن اراکن و تویه ساختمونن با خانواده همسرشون .روحیه لطیفی داره برعکس من عاشق بیرون رفتن مهمونی از موسیقی و فیلم خوشش نمیاد ولی تا دلتون بخواد عاشق گلو گیاه خیلی مهربونه اسم پروفایلمونم عسل دخمل منه آمین دخمل خواهرم

بیشتر ببینید
استاتر من خودم ۲۶سالگی ازدواج کردم هنوزم فکر میکنم زود بوده برام بعد از گرفتن دیپلمم با کمک پدرم ودو ...

خخب درستع ببین دختر خوب اگه اتفاقی برای شوهرش بیوفته نمیتونه حمایت کنع صرفا

واقعا واست متاسفمواسه همجنس خودت دعای پشیمونی میکنی؟؟حالا بیخیال ایشالا که تو پشیمون نشی بعد ها

من ازدواج نکردم که پشیمون  بشم 

چون مسیری که رفتی اشتباهه الانم دیر نیست درستو بخون سرکار برو استقلال مالی برای زن خیلی مهمه

خوشبختم که همشهریی فازت چیه تو🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀

فقط، برای خودت گفتم مستقل شو درس بخون  حالا حالا هابچع نیار