2777
2789
عنوان

خانومای باردار ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 43 پست
ان شاءالله که صحیح وسالم وگل دختر باشه

اان شالله جون دلم ممنون ازمحبتت 💋

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالت ساک حاملگی به دختر میخوره

😍😍😍ای خدا یعنی میشه ممنونم عزیزدلم خدا اززبونتون بشنوه

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!
عزیزم من س ماه پیش سقط داشتم وبعدش اصلا پریودنشدم فک. میکرذم ازسقطه امروز رفتم سونو دادم گفت بارداری ...

عزیزم میشه بپرسم چه جوری سقط کردی؟ توو خونه؟ ممنون میشم اگر جواب بدی. من یک و سال و نیم پیش مجبور شدم کورتاژ کنم بخاطر ایست قلبی جنین توو دو ماهگی، قبل از همین عید باردار شدم ولی دیروز فهمیدم رشدش متوقف شده و بازم باید سقط کنم. الان دکتر ده روز وقت داده که اگر طبیعی شد چه بهتر اگر نه بستری توو بیمارستان.

و اینکه شما توو این سه ماه داروی خاصی مصرف کردید؟

عزیزم میشه بپرسم چه جوری سقط کردی؟ توو خونه؟ ممنون میشم اگر جواب بدی. من یک و سال و نیم پیش مجبور شد ...

عزیزم من یهوافتادم روی لکه بینی اول قهوه ای بود وبعدیهو دیگ خون قرمز شد رفتم سونو گفت خودش درحال ریزشه وقلب تشکیل نشده اماباید حتما برید دکتررفتم دکتر دونوع قرص دادن بهم ودوتاسوزن ک همون شب زدم وقرصارو استفاده کردم امایهوظهر ی درد غیرقابل تحملل اومد برام مجبورشدم باز برم دکترک دکتریونوکرد گفت بعضیازبقایا مونده و این بقایارو برای من کشید اماباز ک سونو مرد گف ی ذره مونده ک تاصبح همونم افتاد اخی عزیزدلم علت خاصی نداره ک سقط میکنید؟ من دکتربهم گفت چون هم نزدیکی داشتم و انگاری چیزسمی وارد بدنم شده بوده ک جنین متوقف شده نه عزیزم تنها قرص اهن میخوردم اینم نه همیشه چون ب شدت کم خون شدم. ببخش عزیزم طولانی شد

عزیزم من یهوافتادم روی لکه بینی اول قهوه ای بود وبعدیهو دیگ خون قرمز شد رفتم سونو گفت خودش درحال ریز ...

خیلی ممنونم که زحمت کشیدی و جواب دادی. نمی‌دونم علت این وضعیتم چیه. دیگه از دیشب قرص دوفامد و شیاف پروژسترون رو طبق نظر دکتر قطع کردم ببینم خودش سقط میشه یا نه. من خیلی مراعات کردم از روزی که فهمیدم باردارم، هیچ لکه بینی هم نداشتم ولی گفتم بذار قبل از غربالگری برم چک کنم ببینم چه جوری شده که اونم اینجوری شد. الان فقط خدا خدا میکنم که خودش دفع بشه با اینکه خیلی میترسم

خیلی ممنونم که زحمت کشیدی و جواب دادی. نمی‌دونم علت این وضعیتم چیه. دیگه از دیشب قرص دوفامد و شیاف پ ...

فداتبشم عزیزم قلب جنین تشکیل شده بود ک شیاف استفاده میکردید؟ چون شیاف استفاده کردی حتما عزیزم بروزیرنظردکترت وبستری شو اما باقرص وسوزن سقطکن سرکلاژ نکن گلم ک زود باردارشی ب امیدخدا اما عزیزم ان شالله حتما ی دکترخیلی خوبی پیدا کن و علت اصلی سقططو پیدا کن تاان شالله براباربعد بارداری سالمی داشته باشی به امیدخدا سقط راحتی داشته باشی عزیزم و زودزود باردارشی وی نینی سالم بیاد توبغلت خیلی درکت میکنم عزیزم برات حمد میخونم عزیزم خداخودش کمکت کنه 

گفتین دکتر بقایا رو براتون کشید یعنی چه جوری اینکارو کرد؟

ساکشن کرد عزیزم اگ اسمشو درست بگم با ی چیز فلزی ازرحمم اینارو اورد بیرون 

فداتبشم عزیزم قلب جنین تشکیل شده بود ک شیاف استفاده میکردید؟ چون شیاف استفاده کردی حتما عزیزم بروزیر ...

خیلی ممنونم ازت که انقدر مهربونی. والا من تقریباً شش هفته رفتم سونوگرافی شکمی گفت این نود درصد پوچه ولی یه هفته صبر کن ، من دقیقا فرداش رفتم سونوگرافی واژینال که گفت جنین حتی قلبشم تشکیل شده و ضربان داره، ما هم خوشحال. حتی یه کم حالت تهوع داشتم.

من از روزی که فهمیدم باردارم رفتم تحت نظر یه دکتر معروف توو منطقه مون . ولی متأسفانه چهار نفری میفرستن داخل نمیشه باهاش حرف زد. از همون اول اول بهم قرص و شیاف داد منم مصرف کردم. بعد از اینکه عید تموم شد رفتم خانه بهداشت که اونجا یه ماما متوجه شد قند من بالاست. درصورتی که دکتر متوجه نشده بود. اینجا بود که دکترمو عوض کردم ولی انگار دیر بود. 

خیلی ممنونم ازت که انقدر مهربونی. والا من تقریباً شش هفته رفتم سونوگرافی شکمی گفت این نود درصد پوچه ...

[  ] قربونت برم مهربونی ازوجودخودته. عزیزم والا من شنیدم ک سونوواژینال درحین بارداری خوب نیست خوب سونوگرافی نگفت مشکل کجاست ک پوچه بارداری؟ عزیزدلم حتما دکترتو عوض کن من خودم هرموقع میرم پیش دکتریکی دیک رومیخوان بفرستن داخل نمیزارم واقعا باید خودت ودکترتنهاباشید ک تموم مشکلتوباهاش درمیون بزاری حتما دکترتو عوض کن عزیزم. گلم چون شیاف میزدی ی خورده سقط سخت تر میشه🥺چون کارشیاف اینه ک مثل سیمان جلوگیری میکنه ازریزش یاسقط ان شالله برای دفعه بعددحتما دکتر خوب برو براسقطم توخونه سخته حتما زیرنظر متخصص بستری شو