2777
2789
عنوان

خانومای باردار ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 43 پست
[ ] قربونت برم مهربونی ازوجودخودته. عزیزم والا من شنیدم ک سونوواژینال درحین بارداری خوب نیست خوب سو ...

دکتر رو عوض کردم ولی چه فایده که دیر بود. من نه لکه بینی داشتم نه خونریزی ولی دکتر هم قرص داده بود هم شیاف. دکتر دوم گفت چه خبره هم قرص میخوری هم شیاف میزنی؟ قرص دیگه نخور. ولی خب دیگه دیر بود.

پس خدا بهم رحم کنه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر رو عوض کردم ولی چه فایده که دیر بود. من نه لکه بینی داشتم نه خونریزی ولی دکتر هم قرص داده بود ه ...

چون شیاف استفاده کردیک خونریزی نداشتی فداتشم

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!
دکتر رو عوض کردم ولی چه فایده که دیر بود. من نه لکه بینی داشتم نه خونریزی ولی دکتر هم قرص داده بود ه ...

قربونت بشم خدا دستتو بگیره ان شالله سقط خیلی راحتی داشتع باشی

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!
الهی 🥺 🥺 🥺 🥺 انشاالله دیگه هیچ وقت یه همچین دردی نکشی.ببخشید که خیلی حرف زدم و مزاحمت شدم.

ان شالله توهم ب امیدخدا دردنکشی فداتشم قربونت برم این چ حرفیه 

ممنونم ازت عزیزم ، واقعاً خانومی کردی جواب دادی. خدا پشت و پناهت باشه 🌹🌹

فداتشم محبت داری عزیزم همچنین قشنگم🤍💋

عشق منی فداتبشم 🫂بعد تعیین جنسیت بهم خبر بده انشالله باهم ذوقشو کنیم❤️من الان اینجا پست گذاشتم یادت بمونه خبر بدی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

عشق منی فداتبشم 🫂بعد تعیین جنسیت بهم خبر بده انشالله باهم ذوقشو کنیم❤️من الان اینجا پست گذاشتم یادت ...

قربونت بشم چشمممم ان شالله عزیزم 😍😍چشم حتمااا

قربونت بشم چشمممم ان شالله عزیزم 😍😍چشم حتمااا

چشمت بی بلا خوشگلم ❤️❤️❤️❤️🫂🫂🫂

قربونت برم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چشمت بی بلا خوشگلم ❤️❤️❤️❤️🫂🫂🫂قربونت برم

فداتشم مهربون🤍🤍🤍🤍🤍💋💋

فداتشم مهربون🤍🤍🤍🤍🤍💋💋

خدانکنهههههههه خوشگلم ❤️🫂🫂😘😘😘

خدانکنهههههههه خوشگلم ❤️🫂🫂😘😘😘

🤍🤍🤍💋