2777
2789

من واقعا دوست ندارم دیگه برم سرکار،پارسال تعدیل شدم و الان که تو خونه ام خیلی راحت ترم.تازه اینم بگم که حتی اگه شوهرم هم پول نداشته باشه و اصلا طلاق هم بگیرم پدرم خودش خونه اضافه داره و تو حساب بانکیم به قدر کافی پول هست.

بعد از این ور و اون ور آدم میشنوه که جایگاه اجتماعی زن مهمه 

مرد سطح بالا زن سطح بالا میخواد

یعنی چی این حرفا اصن

تمامشو این مردای تنه لش خسیس و فمینیستا جا انداختن بین مردم

آره برم کار کنم جون بکنم که بشم حساب پس انداز شوهرم در آینده؟یا بیاد رو پولام حساب کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به بنظرم همش بستگی به این داره که آدم اون شغل و جایگاهش رو واقعا دوست داره یا به اجبار داره تحمل می کنه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
بیشتر ببینید

بدبختیش اینه که ما فرهنگشم نداریم 

زنای ما که میرن سرکار تمام کارهای خونه هم همچنان به عهده اشونه 

نهایت شوهره لطف کنه یه شب درمیون ظرف بشوره 

ولی تمام خستگی های خانه داری و بچه داری همچنان با زنه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید

راستش من هنوز درک نکردم که جایگاه اجتماعی و شغل زن چه اهمیتی برای مردی که خودش وضع مالیش خوبه میتونه داشته باشه😂

چون تو اجتماع ما مرد با شغل زنش بالا یا پایین نمیره تو چشم مردم

خودم وقتی عقد کردم بیکار بودم و تازه کنکور ارشد داده بودم و اصلا این حرفا مطرح نشد

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

اتفاقا جایگاه اجتماعی زن مهمه 

و اینکه شما خودتون نباید بزارید تبدیل به حساب بانکیش بشید هدف از استقلال مگه این نیست که کنترل مرد روی زن کم بشه؟

اون پولو برای خودتون خرج کنید

و اینکه وظایف خونه هم تا حدی باید تقسیم بشه چون شما فقط خاندار نیستید

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

بدبختیش اینه که ما فرهنگشم نداریم زنای ما که میرن سرکار تمام کارهای خونه هم همچنان به عهده اشونه نها ...

همین خرابش کرده والا خود خانم هم یه جایی از یه نواختی کار خونه و زندگی خسته میشه ولی با این شرایط بخواد کار کنه بیشتر خسته میشه

تا میتونید خاطره بسازید /آدما به اندازه خاطره هاشون زندگی میکنن /

لطفا مفهوم فمینیسم رو با مرد ستیزی یا چمیدونم چیزای عجیب قاطی نفرمایید 

مسئله ی جایگاه اجتماعی ربطی به این مسئله نداره 

تنها مسئله اینه که کسی به واسطه ی نیاز مالی اون زن، خانوم رو زندانی خواسته های نامعقول نکنه. کرامت و آزادی ایشان به عنوان یه انسان حفظ بشه. 

حالا شما از دید مالی غنی هستین شکر خدا، پس جای نگرانی نیست. 

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 

خدا ب همه زن ها شوهر حامی عنایت بفرما

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻