2777
2789
عنوان

شوهرم دید تو نی نی سایتم کلی باهام بد حرف زد

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 56 پست
مگ هرکی اینجا خرابه شما جواب نداری بگی باید اون ذهن مریض شوهرته که خرابه اینجام عین فضای مجازی های د ...

منم گفتم بهش گفتم پس منم خرابم دیگه چون عضو این سایتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خراب مادر خواهرشن

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

بیشتر ببینید
فقط با من اینجوریه جلوی بقیه انقدر با ادب و درشت صحبت میکنه میگی کیه یا وقتی میخواد خرم کنه زیاد زبو ...

کسی که به زنش احترام نذاره به دردنخور ترین آدم روی زمین هستش

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 💚-:)....

اصطلاحات و نوع برخوردش فوق العاده بد بود اما یکجای حرفش رو قبول دارم که اینجا اصلا جای خوبی برای بیان مشکل و گرفتن راه حل نیست چون خیلی از زندگیا با همین راه حل های نی نی سایتی ها خراب شده فقط اگه برای سرگرمی و فان بیای و خیلی فوکس نباشی اوکیه 

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
کسی که به زنش احترام نذاره به دردنخور ترین آدم روی زمین هستش

اگه احترام داشتم که الان وضعیتم این نبود دوستش دارم واقعا خیلی زیاد اندازه جونم ولی این کارارو که میکنه خیلی اذیتم می‌کنه 

مگ هرکی اینجا خرابه شما جواب نداری بگی باید اون ذهن مریض شوهرته که خرابه اینجام عین فضای مجازی های د ...

ههععععیییی خواهرخبرنداری اونورچه خبره منم اوایل اومده بودم یکی همینوگفته بودمن چون واردنبودم جواب توروبهش دادم ولی الان میدونم چه خبره

ازدر درآمدی ومن ازخودبه درشدم                                            گویی کزاین جهان به جهانی دگرشدم

اگه احترام داشتم که الان وضعیتم این نبود دوستش دارم واقعا خیلی زیاد اندازه جونم ولی این کارارو که می ...

به نظرم ایشون نه لایق احترام نه دوست داشتنه 

عین خودش رفتار کن تا بفهمه

ههععععیییی خواهرخبرنداری اونورچه خبره منم اوایل اومده بودم یکی همینوگفته بودمن چون واردنبودم جواب تو ...

درسته یسری ها مریض هستن تاپیک های داغون میزنن و خیلی چیزای دیگه....ولی آدم تر و خشک باهم نمیسوزنه