2777
2789
عنوان

کی اومد این شاغل بودن زنا رو نشونه برتری زن دونس

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 18 پست

شخصا کارمو خیلی دوست دارم و اگه خونه بمونم مریض و افسرده میشم با وجود اینکه همسرمم حقوقش خوبه و تامینم همه جوره....

وای خب هرکسی انتخاب خودشو داره چ خانه دار چ شاغل

ولی خب بعضیا هستن سبک زندگیشون از روی اجباره و توهین میکنن 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من دوست دارم بمونم خونه داستان بنویسم حداقل سالی یه کتاب چاپ کنم هر هفته جمعه ها یه شیرینی جدید درست کنم دو تا دختر دو قلو داشته باشم که آروم بشینن موهاشونو هر مدلی که خواستم براشون درست کنم لباس عروس خوشگل براشون بدوزم...حیف که همش آرزوئه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدبختیش اینه که ما فرهنگشم نداریم زنای ما که میرن سرکار تمام کارهای خونه هم همچنان به عهده اشونه نها ...

دقیقا 

روابط زوجین بر اساس احترام متقابل و شراکت منصفانه ی امور زندگی و فرزند پروریه نه بازی های قدرت و کنترل. 

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 

اولا همه مثل شما یه پدرخوب ندارن که حامی شون باشه

پس مجبورن برای خودشون سرمایه ای داشته باشن که بشه پشتوانه شون.قرار نیست شما پولت رو به همسرت بدی که...

پول شما مال خودتونه قانونا و شرعا همسرتون باید خرج خونه رو بده هرچند که لذت همیاری خیلی شیرین ترازاین حرف هاست.خیلیاهم سالها درس خوندن که شغلی که آرزوش رو دارن داشته باشن.

شاید شما خوشت بیاد تحت حمایت قرار بگیری اما خیلیا دوست دارن مستقل باشن